Jobba hos Slopetrotter Skitours

Vilka är vi?

Slopetrotter Skitours är en växande, ung och dynamisk skidresebyrå. Vi har en grundläggande målsättning om att erbjuda våra gäster en service som är bättre än det bästa. Det är viktigt både före, under och efter semestern. Vi vill ge våra gäster personlig service och vi ställer höga krav på inlevelse och engagemang. Det är nödvändigt för att vi ska kunna leverera den service som våra gäster förväntar sig av oss och som vi önskar att ge dem.

Lediga platser just nu

Jobb i Alperna

Vi är på jakt efter reseledare till den kommande säsongen i Alperna. Läs mer och sök jobb som skidguide hos Slopetrotter Skitours här.

Job hos Slopetrotter Skitours

Svensktalande reserådgivare sökes

Kan du tänka dig vara en del av nordens största skidresesällskap? Brinner du för att sälja upplevelser till snön? Då är du kanske vår nya semesterrådgivare.

Slopetrotter Skitours söker just nu omgående nya ambitiösa kollegor till vårt engagerade och professionella skandinaviska säljteam.

I rollen som semesterrådgivare blir du ansvarig för att rådgiva våra gäster till deras kommande skidsemester. Du kommer att följa dem från den första kontakten ända tills  att hemresan är genomförd.

Arbetsuppgifter

 • Hjälpa gästen med att finna den rätta lösningen som matchar önskningar och behov
 • Sälja resor
 • Rådgiva om försäkringar, skidskola, skiduthyrning, adventure och produkter etc.
 • Följa upp på frågor innan avresan och uppdatering av bokningar
 • Uppföljning efter hemkomst.

Vi letar efter en semesterrådgivare som vågar bjuda på sig själv och som strävar efter att få svenskarna iväg på deras livs skidsemester.  Om du motiveras av att sälja och älskar att arbeta i en miljö där det är full rulle i ett nära samarbete med dina kollegor så är detta en fantastisk möjlighet för dig.

Personliga färdigheter

 • Ambitiös och drivs av att uppnå mål - egna och i team
 • Social kompetens och god kommunikationsförmåga
 • Trivs av att samarbeta nära i ett team
 • Initiativrik och nyfiken till att finna nya lösningar
 • Vi ser gärna att du brinner för skidsport
 • Integritet - stå för ditt ord
 • Handlingskraftig “make things happen”

Det är inget krav på att du kan prata flytande danska eller norska men det är en stor fördel om du har ett språköra för möjlighet att utöka din marknad. Däremot kräver vi att du pratar och skriver svenska flytande.

Hos oss blir du en del av Slopestar familjen

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och dynamisk verksamhet som lär mycket av varandra och som förstår hur man kombinerar social dynamik med allvar.

Ett jobb på Slopetrotter Skitours innebär att du får inflytande i säljprocessen och möjlighet att komma med lösningar till en firma som är öppen för nya idéer och personligheter. Vi erbjuder en attraktiv lön baserad på en grundlön och säljprovision. Inledningsvis tillhandahåller vi  även en tre veckors intensiv upplärning om våra destinationer, hotell, pensionat, lägenheter, transport mm. Utöver det kommer du även åka på studieresor till våra destinationer i Alperna.

En annan fördel med att jobba som semesterrådgivare hos Slopetrotter Skitours är att vi är säsongsbaserade, vilket betyder att vi kan njuta mer av sol och sommar eftersom vår högsäsong är om vintern när det ändå är mörkt och kallt.

Vi bjuder in till intervjuer löpande och vi uppmanar därför att skicka in ditt CV samt en personlig ansökan snarast till frederik@slopetrotter.com. Vill du får du gärna skicka en mindre videopresentation av dig själv, men detta är inget krav.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Frederik Johnsen

Semesterrådgivare

Tel.: 0770 37 37 57

frederik@slopetrotter.se

Ledige jobs Slopetrotter Skitours

Är du vår nya säljelev?

Elevutbildningen på Slopetrotter Skitours kan vara det första steget på väg mot något stort och startskottet på en spännande karriär, i en av Danmarks ledande skidresebyråer. Är du redo för att ge nordens bästa service? Har du viljan och brinner du för att vara bäst? Då passar du perfekt in i Slopestar familjen. Vi ser till att du får ett av landets bästa elevutbildningar inom området som kontorassistent.

Du kommer att lära dig att rådgiva samt sälja resor till våra gäster men också att beräkna priser och erbjudanden. Utöver detta, kommer du att lära dig att ge service till våra gäster och att kommunicera med våra samarbetspartners i Alperna.

Under 9 veckor av den tvååriga praktiken blir du undervisad på Niels Brock skolan. I allt består skolperioden av 7-8 veckors fastlagt schema samt 1-2 veckors valfria ämnen.

Vi söker elever som vågar bjuda på sig själva och som strävar efter att skicka iväg svenskarna på deras livs skidsemester. Så om du motiveras av att sälja och älskar att arbeta i en miljö där det är full fart i ett nära samarbete med dina kollegor, så är detta en fantastisk möjlighet för dig.

Personliga egenskaper

 • Du är energisk och drivs av att uppnå resultater samt att lyfta teamet.
 • Du är socialt anlagd och har en utmäkt kommunikationsförmåga.
 • Du har god samarbetsförmåga och trivs av att arbeta i nära samarbete med ditt team. 
 • Du är intiativrik och nyfiken på att hitta alternativa lösningar.
 • Vi ser gärna att du har ett brinnande hjärta för skidsporten.
 • Du har intergritet och står för dina ord.
 • Du är handlingskraftig och kan "make things happen".

Det är inget krav att du kan prata flytande danska eller norska men det är till stor fördel om du har ett språköra för att utvigda din egen marknad. Däremot kräver vi att du skriver och talar flytande svenska.

Vi bjuder in till intervjuer löpande och vi uppmanar dig därför att skicka ditt CV samt personligt brev till frederik@slopetrotter.com snarast möjligt. Vi tar väldigt gärna emot en mindre videopresentation av dig själv men detta är inget krav.

Frederik Johnsen

Semesterrådgivare

Tel.: 0770 37 37 57

frederik@slopetrotter.se

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 • E-post slopetrotter@slopetrotter.se • Frejgatan 13 • Box 1578 • 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

TEST
Låt oss hjälpa dig hela vägen fram till din skidsemester

Låt oss hjälpa dig hela vägen fram till din skidsemester

Utfyll dina önskemål och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta skidsemester...

Det tar endast en minut, och sen så gör vi resten!