Skidåkning top

Billiga skidresor i mars och april i vecka 10-12

Skidsemester på de senare veckorna på säsongen

Åker du på skidsemester de senare veckorna på en skidsäsong får du mer skidåkning och sol för pengarna. Det är billigare att resa senare på säsongen och det finns många andra fördelar för dig som väljer att resa mellan vecka 10 och 12.

Canazei gruppe

Fördelar med att resa på skidsemester mellan vecka 10 och 12

Det finns fördelar med att åka på skidsemester sent på säsongen. För under dessa veckor är det inte lika många som åker på skidsemester och därmed är chansen större att få ha hela pisten för dig själv. Dessutom är det många solskenstimmar att hämta i Alperna under tidig vår.

Dessutom är det också billigare att resa under dessa veckor om man jämför med de klassiska sportlovsveckorna. Så är du inte bunden till att resa under en specifik vecka så är en skidresa under de sena veckorna på säsongen en bra möjlighet att ta med grabbarna, din partner eller vännerna till Alperna.

Vi rekommenderar

Canazei

Världens största skidområde! En skidresa till Canazei erbjuder på fantastisk skidåkning och äkta italiensk stämning. Vi har skidresor till Canazei ända fram till vecka 15.
Klicka här för att se våra skidresor från vecka 10-12 till Canazei


Wagrain

På en skidresa till Wagrain får du uppleva Österrike på riktigt. Härlig skidåkning och äkta österrikisk afterski. Vi har skidresor till Wagrain i alla veckor fram till vecka 17.
Klicka här för att se våra skidresor från vecka 10-12 till Wagrain


Bad Gastein

Åker du på skidsemester till Bad Gastein senare på säsongen kan du utöver skidåkning också njuta av solen i en utomhuspool som finns på en av byns alla kurställen. Njut av solen i Bad Gastein fram till vecka 15.
Klicka här för att se våra skidresor från vecka 10-14 till Bad Gastein

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 • E-post slopetrotter@slopetrotter.se • Frejgatan 13 • Box 1578 • 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

TEST
Låt oss hjälpa dig hela vägen fram till din skidsemester

Låt oss hjälpa dig hela vägen fram till din skidsemester

Utfyll dina önskemål och låt oss hjälpa dig att hitta din perfekta skidsemester...

Det tar endast en minut, och sen så gör vi resten!