08 - 55 803 285 / 040 - 60 60 580
- Vägen till din skidresa
Bli fan på Facebook Twitter Google+ YouTube Instagram

Reslängd

Vart vill du resa?

Hur vill du resa?

När vill du resa?

Vuxna

Barn

 Retur  Enkel

Från

Till

Utresa

Hemresa

Vuxna
(18+ år)

Barn/unga
(u. 18 år)

Barn
(u. 2 år)

 • Ischgl, Vecka 12 - Flyg från Landvetter - Flyg från Landvetter - Flyg från Landvetter à 1 pers. - SEK 3.200
 • Bad Gastein, Vecka 11 (lör-ons) - Kör själv - Haus och Residence Lothringen - 3-rumslägenhet m. balkong à 3 pers. - SEK 3.145
 • Sestriere, Vecka 14 - Kör själv - Petit Chalet - 2-rumslägenhet à 6 pers. - SEK 3.995
 • Sauze d\'Oulx, Vecka 13 - Kör själv - Casa Besson - 4-rumslägenhet à 6 pers. - SEK 4.245
 • Wagrain, Vecka 15 - Kör själv - Landhaus Flasch - 3-rumslägenhet (max. 7 pers.) à 6 pers. - SEK 4.095
 • Livigno, Vecka 8 - Kör själv - Residence Vallechiara - 2-rumslägenhet (max. 4 pers.) à 3 pers. - SEK 4.345
 • Canazei, Vecka 9 - Flyg från Kastrup - Flyg från Kastrup - Flyg från Kastrup à 1 pers. - SEK 3.500
 • Bad Gastein, Vecka 9 - Kör själv - Chalet Embacher - Chalet Embacher à 15 pers. - SEK 3.845
 • Wagrain, Vecka 14 - Kör själv - Landhaus Flasch - 2-rumslägenhet (max. 5 pers.) à 5 pers. - SEK 4.145
 • Sestriere, Vecka 7 - Flyg från Oslo, Gardermoen - Flyg från Oslo, Gardermoen - Flyg från Oslo, Gardermoen à 1 pers. - SEK 1.545
 • Wagrain, Vecka 15 - Kör själv - Haus Obauer - 4-rumslägenhet à 8 pers. - SEK 4.295
 • Serre Chevalier, Vecka 13 - Kör själv - L Alpaga - 2-rumslägenhet à 5 pers. - SEK 4.345
 • Livigno, Vecka 8 - Kör själv - Chalet La Gualt - 3-rumslägenhet (max. 4 pers.) à 4 pers. - SEK 4.395
 • St. Anton, Vecka 8 - Flyg från Arlanda - Flyg från Arlanda - Flyg från Arlanda à 1 pers. - SEK 1.545
 • Bad Gastein, Vecka 9 (lör-ons) - Kör själv - Haus och Residence Lothringen - 2,5-rumslägenhet à 5 pers. - SEK 2.795

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt
nyhetsbrev

FlygInte tågBussBilSkidsemester i Zell am Ziller

Användaromdöme (5)
44 / 5

4/52015.08.27 - Björn Bergstrand

Vi var där vecka 10 och då var det lite köer trots att vi uppfattade att det var mycket folk i backarna. Vi gillade skidsystemet väldigt mycket med dess möjlighet till nya backar varje dag. Sedan är ju Hintertux ett fantastiskt område med sina storslagna vyer och härlig skidåkning. Sammantaget ett mycket bra område som vi kan tänka oss att komma tillbaka till.

5/52015.08.21 - Per, Elias, Nova

Vi kan varmt rekommendera Zell am Ziller. Här finns skidåkning för alla smaker. Zillertal arena med omgivande skidoråden erbjuder variation och äventyr långt längre än våran veckas vistelse. Mycket bra fungerande kommunikationer med buss och tåg mellan skidområdena. All buss/tåg kommunikation ingår i skidpasset.

1/52015.08.18 - Bengt

Tillhör tyvärr topp5 sämsta ställen jag varit på I, köer förmiddag, eftermiddag, transportsträckor eller kö med tåg och buss innan man kommer till skott och äntligen får åka skidor. Zillertall blir det inte fler ganger.

4/52014.08.29 - Johan Callin

Fantastiskt skidområde med många röda pister. Trevlig by och praktiskt med järnvägsförbindelse till de närliggande orterna. Många trevliga restauranger i backarna och även i Själva byn. Rekommenderas verligen till alla!

5/52012.01.13 - Christer Eriksson

Har varit i zell am Ziller närmare 20 gånger är ett härligt ställe att åka skidor på där har du Zillertal arena med Gerlos områder att åka över till på skidor samt Köningsleitter. du har även skidområdet Penken som ligger i grannbyn Mayerhofen dår det år lite brantare och tuffare skidåkning, Och inte att glömms Hintertux med glaciär skidåkning upptill drryg 3200meter över havet. Man köper ett superskipass som gäller i hela Zillertaldalen bra bussförbindelser att ta sig mellan de olika skidområderna från sitt hotell i Zell am Ziller även smalepårigt tåg kan man ta sig bland annat till Mayerhofen och vidare med buss till Hintertux, Ettriktigt Toppenställe för alla som gillar skidåkning och den riktigt mysiga Österrike atmosfären med vänliga \"Tyrollare\" Vi är ett gäng från Äland som besöker Zsll am Ziller så gott som varje år deet käns som att komma hem, Mycket god mat Oh riktigt god Zilertal Beer, Rekomenderas

 

Skriv ett omdöme

Fullständigt namn

E-post

Tfn.

Kommentar

Ange stjärnor

Dela denna sida

Zell am Ziller

I år är vi glada och stolta över att kunna hälsa er välkomna till behagliga Zell am Ziller, som är fyllt av äkta österrikisk charm. Zell am Ziller tillhör det 625 km stora skidområdet Zillertal, där ni finner varierande skidåkning för alla oavsett ålder.
Zillertalområdet utmanar nybörjare men också bättre skidåkare kan hitta utmaningar i terrängen som sträcker sig ända upp till 3250 meters höjd på Hintertuxglaciären. Därifrån är inte bara fantastisk skidåkning och perfekt snö utan även en överdådig utsikt över det nästan äventyrliga landskapet, och därför anser vi att ett besök på Hintertux är ett måste.

Kan du inte få nog av den äkta österrikiska charmen, bra skidåkning och vettiga priser, så är Zell am Ziller det rätta alternativet för dig.

Skidresor till Zell am Ziller
 

Skidresor till Zell am Ziller

Omgiven av den praktfulla naturen, bjuder byn Zell am Ziller på 580 meter höjd er välkomna med sin behagliga österrikiska charm. Byn är i typiskt tyrolerstil och med floden Zeller slingrande genom byn är ramarna satta för friluftsupplevelser, inte bara på berget. Med liftkortet får du tillgång till hela Zillertal och dess 625 km pister, där du från Zell am Ziller kan åka skidor till byarna Gerlos och Königsleiten, som sammanhängande har 166 km pister. De övriga områdena nås enkelt med buss som kör mellan områdena.
Området har framförallt röda pister, men Zillertal är för alla åldrar och alla nivåer. Det finns möjlighet för åkturer i skogspister, såväl som breda boulevarder och en 12 km lång nedfart ger möjlighet till en härlig tur genom det snörika landskapet. Glaciären Hintertux tronar över Zillertal på 3250 meters höjd, och är definitivt värd ett besök. Inte bara på grund av den oslagbara snön som ni finner på den höjden eller den fantastiska skidåkningen, utan även utsikten över de österrikiska alperna som tar andan ur vem som helst.

Zell am Ziller kan erbjuda 14 km längdspår för dig som vill prova på sporten för första gången eller för dig som är en erfaren längdåkare. Det finns även elljusspår om du skulle ha lite extra energi kvar på kvällskvisten, detta hittar du på Bäckenfeld-spåret.

Zell am Ziller har flera gånger vunnit priser tack vare deras säkerhet som beror på deras lämpliga och väl underhållna liftar samt deras välpreparerade pister och goda service. 

Få mer information om resor till Österrike.

Läs mere om
Zell am Ziller

Pistkilometer

169 km

382 km

74 km

Sista minuten skidresor

Under hela säsongen har vi attraktiva rabatter och billiga sista minuten resor - också till Zell am Ziller.

Se sista minuten skidresor.

Gruppresor till Zell am Ziller

Få konkurrenskraftiga erbjudanden och bra priser till Zell am Ziller när ni reser flera tillsammans.

Vi kan erbjuda er en rad fördelar om ni bokar en skidresa som en grupp.

Läs mer om våra gruppresor till Alperna.

Skidåkning

Barn

4/5

Nybörjare

4/5

Medelåkare

5/5

Erfarna

4/5

Off-pist

4/5

Snowboard

0/5

Fakta

Byns höjd

580 m

Antal liftar

139

Högsta skidåkning

3.250 m

Liftkapacitet

268.640 pers/h

Antal km pist

625 km

Off-pist

Ja

Längsta nedfart

12 km

Funpark

Ja

Byn

Charm

4/5

Afterski

3/5

Shopping

3/5

Restauranger

3/5