Heli-skiing

Heli-skiing i Cervinia

Upplev suset när du blir lyft högt upp mellan bergen i Cervinia och får en fantastisk utsikt utöver Alperna. Heliski Cervinia’s erfarna bergsguider bestämmer efter väderförhållandena var de bästa möjligheterna är för att ge er en fantastisk upplevelse. Ni kommer uppleva en massa pudersnö och ha ett minne för livet.

Ni blir avsatta på en av de många topparna i området och därefter vill turen gå genom den djupa snön till Cervinia.

Vem kan delta: Du ska kunna åka en svart pist utan problem och ha erfarenhet med offpist. 

När: Varje vecka.

Vad är inkluderat i priset: Skidåkning med certifierad bergsguide och hyra av säkerhetsutrustning.

Pris: SEK 2.095:- pr. person vid 4 personer.

Heli-skiing i Champoluc

Våra bergsguider hos Guide Champoluc Avas i Champoluc erbjuder er att flyga er upp på toppen av en av de närliggande bergen och härifrån susa ner genom det mjuka pudret till byn igen. Ni får nästan 100% garanti för att göra ”first tracks” hela vägen ner från berget.

Där är olika berg att bli avsatt på och de kräver olika nivåer av erfarenhet. Berget som erbjuds här är Bettolina och ni blir avsatta på ca 3100 meters höjd och ni har ca 1400 höjdmeters offpistskidåkning innan ni avslutar nere i byn St. Jacques.

 

Vem kan delta: Du ska kunna åka en svart pist utan problem och ha erfarenhet med offpist.

När: Varje vecka.

Vad är inkluderat i priset: Skidåkning med certifierad bergsguide
Säkerhetsutrustning är inte inkluderat i priset men kan bokas samtidigt som turen bokas.

Pris: SEK 1900;- pr. person vid 4 personer.

Heli-skiing i Sestriere

Men för de som söker efter äventyr i Sestriere finns det också möjlighet för skidåkning på ställen som endast är tillgängligt med hjälp av en helikopter. Pure Ski Company, med Eric Carquillt i spetsen, har med hjälp av sina bergsguider och helikopters gjort det möjligt för skidåkare över hela världen älskar puder att få prova detta. Pure Ski Company gör sitt yttersta för att hålla säkerheten på topp och alla helikopterpiloter er är professionellt utbildade och känner bergen mer än de flesta.

Allt efter väder och vind väljer bergsguiden det bästa stället att flyga upp till för att därefter få åka skidor i den djupa pudersnön hela vägen ner till dalen. Det är en upplevelse som kommer bli ett minne för livet.

Vem kan delta: Du ska kunna åka ner för en svart pist utan problem och ha erfarenhet med offpist.

När: Varje vecka

Vad är inkluderat i priset: 1 lyft med helikopter, skidåkning med certifierad bergsguide, hyra av säkerhetsutrustning och transport till/från helikoptern.

Pris: SEK 2.675:- pr. person. Extra lyft kan tillköpas för SEK 1.525:-, om ni har lust till flera lyft under dagen.

Offpist kan köpas efter att du har bokat din skidsemester under Min skidresa