Guiderna

Möt våra guider

Guider med kompetens och erfarenhet

Våra guider är kompetenta och erfarna personer, väl medvetna om sitt ansvar och med en professionell syn på sitt arbete. Guiderna består av en bred skara personligheter som alla sprudlar av livsglädje och ett stort engagemang.

Samtidigt är det människor som hela tiden strävar efter att kunna erbjuda den allra bästa servicen. Guider är helt enkelt människor som älskar alperna och som i Slopetrotters anda lever för tanken att förändringar gör gott!

Personlig guideservice

Slopetrotter Skitours har en passion för skidåkning och Alperna. Vi vill att alla ska få ta en del av vad Alperna har att erbjuda och vi vill ge dig en så bra skidupplevelse som möjligt. Därför ingår det i alla våra priser personlig guideservice. Vilket betyder, att under hela din skidsemester har du en guide på plats som ger dig personlig service och visar det bästa av vad Alperna har att erbjuda.

Vi handplockar våra guider under en lång process för att hitta de mest kompetenta och erfarna, för att garantera att du ska få personlig service på hög nivå. Våra guider har en professionell syn på sitt arbete och strävar efter att kunna erbjuda dig bra service. Vill du veta mer om vad som krävs av våra guider, se vanliga frågor och svar.

Det som ingår i den personliga guideservicen är välkomnande och mottagande vid ankomst till flygplats/destination, informationsförmedling, utdelning av liftkort, 24/7 service vid nödsituationer, good-to-know fakta och olika aktiviteter som guiderna arrangerar. Sist men inte minst delar också guiderna med sig av sin kunskap om området.

Våra guider speglar oss, de är människor precis som Slopetrotter Skitours, som älskar skidåkning och Alperna!

Guideservice i Alperna

Aktiviteter med guiderna

Att vara med på de gemensamma aktiviteterna med guiderna är ett utmärkt tillfälle att lära känna området, testa något nytt och träffa nya människor. Våra aktiviteter med guiderna är lyckade arrangemang som ger din skidsemester det lilla extra. Här har vi några exempel på aktiviteter som guiderna arrangerar.

Gemensam skidåkning, även kallad för pistvisning. En av de mest populära arrangemangen där guiderna visar sina favoritpister. Det finns många fördelar med gemensam skidåkning till exempel att du själv inte behöver tänka på vart du ska och hur du ska hitta tillbaka utan du följer bara guiden. Du lär känna skidområdet snabbare och lättare om du åker med på den gemensamma skidåkningen vilket kommer att förgylla resten av veckan.

Picnic i snön, en av favoriterna bland aktiviteterna. Här bjuds det på lokal mat som guiderna ofta själva står för. Det är ett supertrevligt arrangemang med massa av god mat, musik och trevligt sällskap. Det är ett riktigt bra tillfälle att ha roligt ihop med guiderna och andra gäster.

Pub Crawl, en fest med guiderna. Under en helkväll visar guiderna de bästa barerna/klubbarna på destinationen, perfekt för dig som vill lära känna byns nattliv. Tillsammans med guiden följs ni åt, bar till bar och ofta arrangeras också lekar under kvällen. 

Kälkafton, det mysigaste arrangemanget men som också kan vara väldigt fartfyllt. Var med på en kälkafton och det blir den mysigaste kvällen på skidsemestern. Här sitter ni runt brasan där guiderna berättar historier eller så susar ni ner för backen på en kälke. Ett arrangemang som passar hela familjen.

Middagsarrangemang, här finns det flera olika typer av arrangermang. Oavsett om du testar vinsmakning eller är med på Rib Night så blir det en trevlig kväll med god mat och dryck. Detta är ett perfekt tillfälle att umgås med guiderna och ställa frågor samtidigt som du njuter av en kulinarisk upplevelse utvalt av guiderna.

Fråga våra guider på plats, vilka aktiviteter som gäller på din destination. Du kan också boka olika adventure arranemang hos guiderna för dig som vill testa på något som får adrenalinet att pumpa. Se vilka adventure arrangemang som finns och bli inspirerad!

Guideservice i Alperna

Möt guiderna på Facebook

Med personlig guideservice får du se det bästa av Alperna. Våra guider är i Alperna hela säsongen och känner därför destinationen som sin egna bakficka. Vilket betyder att om du vill se de små guldkornen så fråga guiderna! Vi lovar att de kommer med ett förslag som kommer att förgylla din skidresa. Har du redan nu frågor till guiderna så kan du ställa frågor på deras personliga facebooksida som kallas Slopetrotter +[destination], t.ex. Slopetrotter Livigno.

Följ med vad som händer i Alperna på Instagram

Se våra destinationer och möt våra guider på instagram. På vår instagram, Slopetrotter, får du både se inspirerande skidbilder och träffa våra guider på plats. Följ oss på instagram och få en inblick i Alperna.

Följ oss på Instagram

Hör mer om livet som guide

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!