Resor för större sällskap Ju fler desto bättre!

Skidresor för stora och små grupper

Vi har många års erfarenhet av att arrangera skidresor för både stora och små grupper. Så om du och dina vänner funderar på att åka iväg tillsammans på skidresa till Alperna, hjälper vi er gärna. Vi erbjuder alltid prisvärda erbjudanden och dessutom ingår alltid boende och 6-dagars liftkort i priset.

Vi förstår att det kan vara tidskrävande att hitta den perfekta skidorten och boendet om ni är många som vill resa tillsammans och speciellt om ni vill bo  under samma tak. När ni bokar gruppresa med Slopetrotter ser vi till att göra det så enkelt som möjligt för er. Vi erbjuder ett stort utbud av stora lägenheter, möjlighet att betala individuellt samt möjlighet till roliga arrangemang för gruppen på plats i Alperna. 

Bra att tänka på när man reser i grupp

  • Vill ni bo allihop under samma tak?
  • Vill ni alla äta tillsammans eller delar ni helst upp er lite under dagen?
  • Är alla på samma nivå vad gäller skidåkning? 

Vanligtvis brukar vi rekommendera att dela en större lägenhet framför att bo på hotell när man är många och på så sätt hålla nere kostnaderna. 

Vi brukar även rekommendera skidområden med varierad skidåkning där alla kan bli utmanade oavsett nivå. Dessutom föreslår vi skidområden med smarta skidsystem, så att man enkelt kan mötas upp för lunch och afterski även om man har delat upp sig under dagen. 

Kolla in skidorter för grupper här

Fyra grymma skidorter för grupper

01

Canazei

Canazei erbjuder världens största skidområde med skidåkning för alla nivåer. Skidområdet bjuder på allt från breda boulevardpister till härlig offpist. Byn är full av restauranger och har både barer och nattklubbar. 

Passar: Större vängrupper och familjer som reser många och med större barn

 

Se skidresor till Canazei
Skidområdet i Canazei Två skidåkare under blå himmel och sol i pisten i Canazei Dolomiterna i Canazei

Livigno

Livigno har en charmig by med mysig huvudgata och härliga upplevelser - både på och utanför pisten. Skidorten passar perfekt till grupper där alla inte åker lika mycket skidor. Skidområdet är känt för sina breda pister och passar perfekt för nybörjare och barn. Utöver det är Livigno en tullfri by vilket betyder att det är billigt. Dessutom erbjuder byn massor av riktigt bra restauranger och barer att välja mellan. 

Passar: En vängrupp som reser med budget eller familjer med yngre barn

 

Se skidresor till Livigno
Utsikt över Livigno by Grupp som leker i parken Nypreparerad pist i Livigno

Passo Tonale

Åk till Passo Tonale om du reser flera familjer ihop och speciellt om ni reser med barn. För skidområdet är väldigt nybörjarvänligt och det är omöjligt att åka vilse! Samtidigt är det lätt att åka över till Ponte di Legno för att få några fler röda- och svarta pistkilometer i benen. Det är också lätt att mötas till lunch när barnen är färdiga med skidskolan.

Passar: Familjer som reser ihop med små barn  

 

Se skidresor till Passo Tonale
Gondol och strålande solsken i Passo Tonale Barn på skidskola i Alperna Vitt trädlandskap och en stuga i Passo Tonale

Bad Gastein

Bad Gastein erbjuder fantastisk skidåkning och massor av offpist. Skidområdet är dock varierat och passar bra till både den erfarna skidåkaren såväl som nybörjaren. Bad Gastein är passar den festliga skidåkaren perfekt, då skidorten är speciellt känt för sitt festliga nattliv och grymma afterski. 

Passar: Vänner, kollegor och studiekamrater som vill resa till Alperna ihop

 

Se skidresor till Bad Gastein
Utsikt och sol i Bad Gastein Vänner i Bad Gastein Offpist i Bad Gastein

Skidresor till Canazei

Skidresor till Livigno

Skidresor till Passo Tonale

Skidresor till Bad Gastein

Få ett reseförslag för din grupp

Är ni fler än 18 personer?

Fyll enkelt i formuläret nedan för att få hjälp med att hitta er perfekta gruppresa till Alperna.