Gruppresor till Alperna Alla har rätt till en gruppresa till Alperna…

Vi har många års erfarenhet med att arrangera skidresor för både stora och små grupper. Därför vill vi gärna hjälpa dig på väg till den perfekta gruppresan till Alperna!

För det första får du konkurrenskraftiga erbjudanden och priser på gruppresan till Alperna. Dessutom ingår alltid boende och 6-dagars liftkort i priset.

Fördelar med att boka gruppresan hos Slopetrotter:

  • Online gruppmodul som gör det lätt att planlägga och betala individuellt
  • Stort utbud av stora lägenheter
  • Möjlighet för individuella arrangemang

De fem bästa skidorterna för grupper

01

Canazei

Reser du till Canazei och världens största skidområde, så har du skidåkning för alla! Skidområdet bjuder på allt från breda blåboulevard pister till hård offpist. Byn är full av restauranger och har både barer och nattklubbar. 

Passar: Familjer som reser många och med större barn

 

Se skidresor till Canazei
Skidområdet i Canazei

Livigno

Livigno har en charmerande by, mysig huvudgata och härliga upplevelser - både på och utanför pisten. Skidområdet är känt för sina breda pister och har framförallt blå och röda, vilket gör att det passar bra till nybörjare och barn. Utöver det är Livigno en tullfri by vilket betyder att det är billigt! Samtidigt har du massor av riktigt bra restauranger och barer att välja mellan. 

Passar: Familjer som reser många med små barn

 

Se skidresor till Livigno
Utsikt över Livigno by

Passo Tonale

Åk till Passo Tonale om du reser flera familjer ihop och speciellt om ni reser med barn. För skidområdet är väldigt barnvänligt och det är omöjligt att åka vilse! Samtidigt är det lätt att åka över till Ponte di Legno för att få några fler röda- och svarta pistkilometer i benen.  

 

Passar: Familjer som reser ihop med små barn  

 

Se skidresor till Passo Tonale
Gondol och strålande solsken i Passo Tonale

Bad Gastein

Väljer du Bad Gastein får du hela 650 km pist inkluderat i ditt liftkort. Här finns det utmanande skidåkning och såklart afterski. Men Bad Gastein är speciellt känt för sitt festliga nattliv och passar därför den festglada skidåkaren. Skidområdet är varierat och är bra till både mindre övade och övade skidåkare!

Passar: Vänner, kollegor och studiekamrater som vill resa till Alperna ihop.

 

Se skidresor till Bad Gastein
Utsikt och sol i Bad Gastein

Schladming

Schladming har utmanande skidåkning både till den övade och mindre övade skidåkaren. Utöver det är Schaldming känt för att ha en riktigt stor afterski med plats till 3 000 personer! Vi rekommenderar Schladming till den vuxna gruppen oavsett storlek. 

Passar: Vännerna, kollegorna och studiekamraterna. 

 

Se skidresor till Schladming
Skidåkare i vackert landskap i Schladming

Erbjudande till Canazei

Erbjudande till Passo Tonale

Erbjudande till Schladming

Skicka en gruppförfrågan Kontakta oss och få ett personligt erbjudande

Ring till oss på 0770 37 37 57 eller skriv till slopetrotter@slopetrotter.se för att få hjälp att hitta din perfekta gruppresa till Alperna. Eller skicka en förfrågan genom att fylla i formuläret nedanför.

Vi rekommenderar att om ni är fler än 18 personer att kontakta oss för att få ett personligt erbjudande.