Trygghet - både med guideservice och på egen hand

Kompetens och engagemang Guideservice

Guider av hög kvalitet   

Alla våra guider har gått igenom en lång urvalsprocess som försäkrar oss att vi har de bästa och mest kompitenta personerna till guidejobbet. Vi kan därför garantera dig bra guideservice på hög nivå. Våra guider är välutbildade inom jobbet, professionella och stävar efter att ge dig god service.  

Vid personlig guideservice kan du förvänta:

  • Välkomnande och mottagande vid ankomst till flygplats/destination
  • Informationsförmedling via mail eller app
  • Utdelning av liftkort
  • 24/7 service vid nödsituationer
  • Tips och information om skidorten och skidområdet 

Vi rekommenderar alla gäster som reser med oss att ladda ner vår app där vi förmedlar nyheter, tips kring skidområdet, guidernas servicetelefonnummer samt mycket mer!

Pistvisning och andra aktiviteter 

Vi vill gärna ge våra gäster den bästa skidupplevelsen som möjligt. Det betyder att vi i Italien och Österrike erbjuder pistvisning och picknck i snön. På grund av sträng fransk lagstiftelse har vi tyvärr inte lov att genomföra pistvisningvåra franska destinationer. Picknick i snön får vi däremot gärna arrangera även i Frankrike 

Pistvisning med guiderna i Österrike och Italien 

Pistvisning innebär att guiderna visar dig runt i skidområdet och är ett av våra mest populära arrangemang. Det finns många fördelar att delta vid gemensam skidåkning med guidena. 

  • Du behöver inte tänka på var du ska åka för attupplevamycket som möjligt 
  • Du lär området bättre att känna  
  • Du lär känna andra gäster  

Picknick i snön 

Picknick i snön är ett populärt arrangemang! Här får du njuta av massor av god mat, musik och trevligt sällskap. Det är även ett utmärkt sätt att träffa andra skidglada människor.

 

Våra guider ser fram emot att hälsa dig välkommen till Alperna!

 

Upptäck Alperna på egen hand Trygg på egen hand

Vad är trygg på egen hand?

Med “Slopetrotter – res tryggt på egen hand” har du möjlighet att själv utforska nya skiddestinationer.

Denna typ av resa erbjuder inte någon guideservice på plats, men trygghet får du fortfarande om du väljer att resa med detta paket. Att välja "trygg på egen hand" innebär att du själv kan planlägga din semester som du vill, utan att behöva betala för guideservice. Detta gör resan något billigare än resor med inkluderad guideservice.

Resor som gäller under “res tryggt på egen hand” ska bokas online och har symbolen nedan.

Större trygghet än att boka helt på egen hand

Med detta paket har du en större trygghet än om du valt att boka helt på egen hand. Slopetrotter är nämligen medlem i Resegarantifonden, vilket ger dig extra trygghet. Om du behöver ta kontakt med oss kan alltid komma i kontakt med huvudkontoret i våra öppningstider.

När du bokar en paketresa omfattas du av paketreselagen, som skyddar dig som konsument. Skulle något oförutsägbart inträffa omfattas du av resegarantin. Detta skydd har du inte om du bokar flyg och hotell på egen hand.

På våra trygg på egen hand" destinationer där det inte finns guider på plats ansvarar du dock själv för att hämta ut liftkort, nyckel till ditt boende och övriga praktiska görmål.

 

Trygg på egen hand-destinationer

Val Gardena

I hjärtat av de italienska Dolomiterna ligger fantastiska Val Gardena!

Val Gardena erbjuder ett stort skidområde med pister för alla nivåer. Här bor ni en charmig alpby som har ett flertal boenden med hög kvalitet. En skidsemster till Val Gardena innebär stort fokus på skidåkning . Upptäck hela 1.220 pistkilometer i Superski Dolomiti och testa den 42 km kända dagsturen Sella Ronda.

Val Gardena erbjuder ett stort skidområde med pister för alla nivåer. Här bor ni en charmig alpby som har ett flertal boenden med hög kvalitet. En skidsemster till Val Gardena innebär stort fokus på skidåkning . Upptäck hela 1.220 pistkilometer i Superski Dolomiti och testa den 42 km kända dagsturen Sella Ronda.

Vita pister och blå himmel i Dolomiterna