Hyr dina skidor och snowboard redan när du bokar din resa

Skiduthyrning till skidsemestern Hyr din utrustning hemifrån

Gör det enkelt för dig själv och boka skidhyra hemifrån

Skiduthyrning

Vi rekommenderar att du hyr din skidutrustning i samband med din bokning av resa. Fördelen med att boka hemifrån är att du blir garanterad att få den utrustning du önskar gällande teknik och svårighetsgrad (ej märke). 

Du betalar även för hyran i samband med att du betalar resan och får därför en bra översikt på dina resekostnader.

Du kan dessutom byta skidor och pjäxor på plats om eventuella problem skulle uppstå. 

Tre anledningar till varför du ska boka skidhyra hemifrån 

  • Du får vägledning så du väljer den rätta utrustningen.
  • Du har en samlad överblick över kostnaderna.
  • Priset! Du kan spara 10%.

Priser

Du hittar priserna för skidhyra inne på MIN SKIDRESA efter att du bokat din skidresa eller under respektive skidort i menyn.

Står det inga priser går det ej att förhandsboka hemifrån. I samband med att du bokar din skidutrustning erhåller du en voucher som du tar med till skiduthyrningsbutiken.

Det ingår ej försäkring i priset men det går alltid att lägga till när du hämtar ut din skidutrustning på plats på destinationen. Den skyddar din utrustning mot exempelvis stöld och fungerar då som en självriskreducering.

Ring och låt oss hjälpa dig med skidhyra

Nedanför kan du läsa om vilka paket vi erbjuder. Detta till trots, kan det vara svårt att veta vilka skidor du ska välja. Därför sitter vi klara på telefon 0770 - 37 37 57.

Hjälm - är det inkluderat eller inte?

Du ska vara uppmärksam på att hjälm oftast inte ingår i paketet för skidhyra. Detta ska som regel hyras vid sidan av. Det finns dock undantag, vissa skidorter erbjuder hjälm till paket som bokas till barn.

 

Skidhyra i Österrike

I Österrike kan du spara 10% genom att boka skidhyra hemifrån. Här ser du vilka destinationer som har hjälm inkluderat i priset för barn.

  • Zell am See - Barn under 15 år får gratis hjälm
  • Saalbach - Gratis hjälm till barn upp till 14 år
  • Zell am Ziller – Gratis hjälm till alla barn 
  • Ischgl - Barn under 15 år får gratis hjälm

Skidhyra i Italien

I Italien kan du spara 10% genom att boka skidhyra hemifrån. Hjälm är INTE inkluderat i paketen i Italien, varken för barn eller vuxna, det ska du boka extra.

 

Paket för uthyrning av skidor

01

Bronspaket

Skidor till nybörjaren eller den mindre erfarna åkaren, generellt 0-4 års erfarenhet. En mjuk skida som gör att den är lättare att hantera. Oftast får man en kortare skida än personen själv eftersom man då får en mindre svängradie. Utrustningen kan vara upp till 3 år gammal men fortfarande i god standard. Till skidåkaren som åker mest i gröna och blå pister.

Hjälm är som utgångspunkt inte inkluderat i priset.

Boka här

Silverpaket

Skidor till den mer erfarna och duktiga åkaren med 4-6 års erfarenhet. I denna kategori kan du få skidor i flera varianter där de små detaljerna gör den mer användarvänlig. En liten hårdare skida för att ge en bättre känsla i backen. Utrustningen är inte äldre än 2 år men är heller inte av den nyaste modellen. Detta paketet är till för dig som åker mest blå och röda pister.

Hjälm är som utgångspunkt inte inkluderat i priset.

Även snowboardpaketet kan fås i denna kategori

Boka här

Guldpaket

Guldpaketet är till dig som är en erfaren skidåkare. Här får du de nyaste skidorna från årets eller förra årets säsong. Skidor som passar till den mycket erfarna och duktiga skidåkaren med 6 års erfarenhet eller mer. Detaljer som gör skidan hållbar och stabil i pisten. Till dig som åker alla pister. Hjälm är som utgångspunkt inte inkluderat i priset.

Även snowboardpaketet kan fås i denna kategori.

Boka här

Platinapaket

Topp-skidor till de allra mest erfarna åkarna som verkligen vill utmanas - både i och utanför pisten. Alla skidorna är särskilt utvalda och man erbjuds endast de bästa modellerna för denna säsongen. Hjälm är som utgångspunkt inte inkluderat i priset. 

Även snowboardpaketet kan fås i denna kategori

Boka här