Skidsemester i Alperna till jul

Fira julen med en skidresa till Alperna

Fira julen i Alperna och slipp julstressen och njut istället av härlig alpstämning! En skidresa under julledigheten erbjuder skidåkning under försäsongen på Alpernas snöklädda bergstoppar. Här finns tid för avslappning och all julstress kan lämnas hemma då vi på Slopetrotter Skitours ordnar med allt det praktiska. Ge dig själv och kanske din familj årets bästa julklapp genom att fira en fantastisk jul i Alperna.

Julsemester i Alperna

En vit jul är något som de flesta önskar sig till julsemestern. Reser du ner till Alperna ökar du definitivt möjligheterna för en vit jul full med snö i ett vackert och vitt alplandskap. Du kan välja bland flera destinationer som alla ligger utspridda över Italien, Österrike och Frankrike - för att snösäkra julen! Slopetrotter Skitours erbjuder prisvärda paketresor där allt ingår för att det ska vara enkelt för dig att hitta den perfekta skidsemestern till jul.

Boende under julresan

Vill du fokusera på att spendera tid med ditt resesällskap under julsemestern, då passar det perfekt att bo i en lägenhet. Bor ni i lägenhet är det enkelt att samla hela sällskapet och tillsammans laga mat och sitta länge runt middagsbordet och prata om dagens äventyr. Bor du istället på hotell eller frukostpensionat behöver du inte tänka på att planera inköp och laga mat, vilket är perfekt för dig som verkligen vill slappna av under julsemestern. Vi erbjuder hotell/frukostpensionat för alla smaker.

Oavsett om du väljer att fira julen i en lägenhet eller på ett hotell eller frukostpensionat så är vi säkra på att vi kan hitta ett boende som passar alla i sällskapet. För att ge er lite inspiration så har vi valt ut några boenden som vi tycker passar extra bra för en lyckad julsemester.

Aktiviteter under julen

Önskar du att höja julstämningen? Var då med på julens aktiviteter! På alla destinationer erbjuds det en rad olika aktiviteter som du kan anmäla dig till på plats. Det finns en mängd olika aktiviter att välja mellan, till exempel picnic i snön, olika barnarrangemang eller varför inte låta snön virvla runt er i en fartfylld resa på hundsläde. Aktiviteter som dessa skapar oförglömliga julestunder och göra skidsemestern till något extra!

Bli inspirerad och se våra aktiviteter här som är möjliga att förboka för att garantera att skidresan involverar det där lilla extra.

Hitta din julresa till Alperna

Du kan se några av våra tips på bra resor under julen nedanför. Om du vill höra mer är du naturligtvis välkommen att ringa till oss på 0770 37 37 57, eller så kan du skriva till oss på slopetrotter@slopetrotter.se. Du kan också fylla i formuläret nedanför så hör vi av oss.

Få ett personligt erbjudande!

Låt oss ringa dig upp inom 4 timmar innanför våra öppettider.

Eller fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester och vi kontaktar dig.

Fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester

Hosquet Lodge

Nyöppnat frukostpensionat   Visa på karta

Vårt omdöme 4 / 5 Gästernas värdering 4,1 / 5 Läs omdöme 16
Hosquet Lodge
Frukostpensionat (pension: kvart)

Faciliteter

  • Skidkällare m. pjäxvärmare
  • Parkering
  • Wi-Fi (gratis)
  • Djur
  • Barnsäng
  • Infraröd bastu
Avstånd till
Liften
200 m
Pisten
150 m
Centrum
200 m
Från SEK  7.595

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!