Sociala medier

Följ med på våra sociala medier

Facebook

Det lättaste sättet att hålla sig uppdaterad med det senaste från Alperna är att följa oss på vår Facebooksida, Slopetrotter. Här får du med jämna mellanrum uppdateringar om nyheter, tips till skidsemestern, snöstatus från Alperna och de senaste bilderna från våra olika destinationer. Du kan också räkna med att se några grymma skidfilmer och få inspiration till skidsemestern!

 

Hitta guiderna på Facebook

Är det en specifik destination som du gärna vill se mer av? Då kan du också följa våra guider på respektive destination på deras egna Facebooksidor. Här uppdaterar guiderna allt från bilder och om veckans program till väderutsikter eller bra tips om området. Om du har frågor kan du också skriva ett meddelande direkt till guiderna.

Du hittar destinationernas Facebooksidor genom att söka på “Slopetrotter” + destination, t.ex. Slopetrotter - Canazei.

Instagram

Du kan följa med i livet i Alperna på vår Instagram, Slopetrotter. Under hela säsongen kan du ta del av härliga skidbilder, filmer och bra tips direkt från våra guider på destinationerna.

#slopetrotter
Du är också mer än välkommen att dela dina skidbilder med oss! Det gör du genom att använda hashtagge #slopetrotter - så kan både vi och andra som är intresserade av skidåkning följa med!

Youtube

Kan du inte få nog av skidåkning och Alperna?

Då ska du se vår Youtube-kanal som är fylld av allt det goda från skidvärlden!