OM SLOPETROTTER

Om Slopetrotter Prisvärd skidåkning av högsta kvalitet

Vi tycker att skidresor är ett av livets stora glädjeämnen, därför erbjuder vi marknadens billigaste skidresor. För vår mission är att så många som möjligt ska få uppleva en skidsemester i Alperna!

Därför har vi valt att specialisera oss på Italien, Österrike och Frankrike, där du kan välja mellan våra 24 resmål.

Vi är en del av Skandinaviens största skidresebyrå och har arrangerat skidresor till Italien och Österrike sedan 2005.

Hur började det för Slopetrotter och hur har vägen varit från då till nu. Och, vem är egentligen personerna bakom Slopetrotter? Här kan du läsa om människorna bakom Slopetrotter och hur vi kom hela vägen hit.

Det här, det är vår historia. 

HUR DET HELA BÖRJADE

Det började med en arrangerad skidresa för vännerna och medstuderande år 2004. Det var då Christian Kerstens för första gången arrangerade en skidresa till italienska Canazei för sina medstuderande på Köpenhamns Universitet. Vintern därpå blev det arrangerat två skidresor - en för Köpenhamns Universitet och därefter HIH Herning. Denna gång var även Michael Rossen och en gemensam vän med i projektet. De tre vännerna gick under benämningen “Slopetrotters”, likt globetrotter fast på med fokus på pisten.

Men vad skulle hända med “Projekt Slopetrotter” efter de lyckade resorna som de hade arrangerat vintern innan? De tyckte att det redan fanns tillräckligt många skidresebyråer och därför ville de komma på ett annorlunda koncept. Därifrån växte idén om att de ville erbjuda skidresor med något extraordinärt, förutom god service och hög kvalité, ville ta med vanliga skidåkare på en ovanlig skidresa. Nu skulle vanliga skidåkare också få möjligheten att testa sina gränser i extrema vinteraktiviteter på sin skidsemester.

SLOPETROTTER BLIR STIFTAT

Med ett klart koncept framför sig och stark entreprenörsanda grundas Slopetrotter den 1:a juli 2005.

Alporten Canazei, som ligger i nordösta Italien, blev Slopetrotters flagship-destination. Med två skidguider på plats i Canazei och all administration som sköttes i någons kök skickade Slopetrotter iväg sina första gäster ner till Alperna, närmare bestämt Canazei!

En vecka senare kom gästerna hem med många härliga upplevelser i bagaget efter att ha provat både isklättring och övernattat på berget på en skidsafari.

SLOPETROTTER VÄXER

Slopetrotters äventyrkoncept visade sig vara något som gästerna uppskattade och därmed började de se möjligheter i andra destinationer. Redan under nästkommande vintersäsong kunde Slopetrotter erbjuda ett tredubblat utbud av destinationer.

Efter två lyckade säsonger på den danska marknaden började Slopetrotter välkomna både svenskar och norrmän med ner till Alperna, med ytterligare några destinationer att välja mellan.

De senaste åren har Slopetrotter under vintersäsongerna haft över 100 skidguider nere i Alperna som mottagit ett gästantal som varit i ökning år efter år.

 

SLOPETROTTER IDAG

Idag fortsätter Slopetrotter att växa och vi kan stolt välkomna gäster till hela 24 destinationer fördelade i Italien, Österrike och FrankrikeVårt äventyrskoncept finns fortfarande kvar och vi gör vårt yttersta för att kunna erbjuda en skidresa utöver det vanliga. 

Utöver vårt äventyrskoncept vill vi göra Alperna tillgänglig för alla. Därför erbjuder vi marknadens billigaste skidresor för att så många som möjligt ska ha chansen att uppleva Alperna.

Vi tror att det, tillsammans med gäster som delar vår filosofi, är framgångsreceptet till att bli Skandinaviens största skidresebyrå.

Vi ser fram emot att hälsa ytterligare tusentals gäster välkomna till Alperna flera år framöver!

PRISGARANTI

Med oss kan du förvänta dig trygghet, stabilitet och professionalism. Vi vill att du ska känna dig trygg när du reser med oss. 

Samtidigt vill vi erbjuda härlig skidåkning till ett rimligt pris. Därför har vi prisgaranti. Det betyder att du är garanterad att få en identisk skidresa till lägsta möjliga pris.

POWDERED BY SKINETWORKS

Vi är en del av Nordens största skidresebyrå, Skinetworks, som utöver Slopetrotter består av Nortlander, Danski och Summitweek. Genom Skinetworks kan du vara säker på att allt det praktiska kring din skidresa är i trygga och kompetenta händer. 

Det enda du behöver göra är att njuta av din välförtjänta skidsemester. Du kan läsa mer om att vara Powdered by Skinetworks här.