Kort- och weekendresor till Alperna

Kortare skidresor till Alperna

Vill du åka skidor men har inte möjlighet att resa iväg en hel vecka? Då kan vi på Slopetrotter Skitours hjälpa dig med att ordna en kortare skidresa till Alperna. En kortare skidresa är även perfekt för dig som vill utöka antal skiddagar på året och vill hinna åka skidor med flera av vännerna och familjen.

Minisemester i Alperna

Slopetrotter Skitours erbjuder ett omfattande korttursprogram till Alperna. Så oavsett om du reser med din familj, ett större sällskap eller en grupp vänner har vi alternativ för er som gärna vill komma iväg en längre weekend eller en extra tur mitt i veckan till Alperna. Kanske är det dags för företaget att hitta ny inspiration i samband med en konferens i Alperna? Oavsett behov så har Slopetrotter Skitours lösningen för er och självklart flyger vi alltid med direktflyg för att minimera transporttiden. Allt för att ni ska kunna hinna åka så mycket skidor som möjligt på en kortare resa till Alperna.

Kortresor för större sällskaper

Om ni är ett större sällskap har vi möjlighet att se på alternativ till andra destinationer utöver de vi redan har i programmet. Kontakta oss redan idag för att få hjälp med att hitta en resa till Alperna.

Boka en kort skidsemester

Du kan inspireras av några av våra rekommendationer till kortresor och weekendresor längre ner på sidan, eller så kan du kontakta oss och höra mer om möjligheterna för en kortare skidsemester. Ring till 0770 37 37 57 eller skriv till slopetrotter@slopetrotter.se och vi hjälper dig att hitta din nästa skidsemester.

Få ett personligt erbjudande!

Låt oss ringa dig upp inom 4 timmar innanför våra öppettider.

Eller fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester och vi kontaktar dig.

Fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!