Jobba hos Slopetrotter Skitours

Vilka är vi?

Slopetrotter Skitours är en växande, ung och dynamisk skidresebyrå. Vi har en grundläggande målsättning om att erbjuda våra gäster en service som är bättre än det bästa. Det är viktigt både före, under och efter semestern. Vi vill ge våra gäster personlig service och vi ställer höga krav på inlevelse och engagemang. Det är nödvändigt för att vi ska kunna leverera den service som våra gäster förväntar sig av oss och som vi önskar att ge dem.

Lediga platser just nu

Jobb i Alperna

Vi är på jakt efter reseledare till den kommande säsongen i Alperna. Läs mer och sök jobb som skidguide hos Slopetrotter Skitours här.

Ouppfodrad ansökan

Vi vill alltid gärna höra från entusiastiske skidåkare som ser en framtid hos Slopetrotter Skitours. Skicka ditt CV och en motiverad ansökning till slopetrotter@slopetrotter.se

Job hos Slopetrotter Skitours

Travel Advisor sökes till vårt kontor i Köpenhamn

Är du intresserad av att bli en del av Nordens största skidresebyrå, och brinner du för att sälja upplevelser till Alperna? Då är du kanske vår nya Travel Advisor.

Här på Slopetrotter Skitours har vi mycket att göra, och har därför behov av fler energiska kollegor till vår engagerade och professionella säljkår.

I rollen som Travel Advisor blir du ansvarig för att rådgiva våra gäster när det kommer till deras nästkommande skidsemester. Du följer gästen från första kontakt, till resan har sålts och gästen åter har kommit hem.

Primära arbetsuppgifter

 • Kontakt med gästen för att hitta den bästa lösningen inför deras semester, som passar med både önskemål och budget.
 • Sälja skidresan till gästen
 • Rådgivning om försäkringar, skidskola, skidhyra och äventyrsprodukter m.m.
 • Uppföljning vad gäller frågor innan avresa, och uppdatering av bokningar
 • Uppföljning när gästen har kommit hem

Vi letar efter en Travel Advisor till den svenska marknaden, som är duktig på att förstå gästens behov och drömmar, och som brinner för att skicka massa gäster till alperna på deras livs skidresa – med Slopetrotter Skitours. Så, om du motiveras av sälj och älskar att arbeta i en miljö där det är full fart och massor av teamwork, så är detta en fantastisk jobbmöjlighet för dig!

Personliga egenskaper

 • Du är energisk och drivs av att nå resultat
 • Du är en social person och duktig på att kommunicera
 • Du gillar att ta initiativ och duktig på att hitta kreativa lösningar
 • Du har integritet och kan stå för det som du har lovat gästen
 • Du är handlingskraftig och kan "make things happen"
 • Du vill vara del av ett team, där alla älskar skidåkning

Det är ett krav att du behärskar det svenska spårket flytande, både i tal och skrift. Om du har kunskaper när det kommer till andra nordiska språk kan vi erbjuda dig ännu fler möjligheter, då du kommer att arbeta tillsammans med vår norska och danska avdelning.

Bli en del af Slopestar-familjen

Vi kan erbjuda dig ett ett jobb i ett ugnt och dynamiskt team, där vi lär mycket av varandra, och där vi blandar det sociala med det seriösa.

Att arbeta hos Slopetrotter, innebär att du får inflytande när det kommer till säljprocesser i ett företag, som värdesätter nya idéer och personligheter. Vi erbjuder ett attraktivt lönepaket som baseras på både grundlön och provision. Vi erbjuder dig en intensiv upplärningsperiod, där du lär dig om våra destinationer, hotell, frukostpensionat, lägenheter och olika transportmöjligheter. Utöver detta erbjuds det också arbetsresor till Alperna.

En annan fördel med jobbet som Travel Advisor, är att det är säsongsbetonat. Det innebär att vi har mer tid till att njuta av sol och sommar, då vår högsäsong är om vintern då det ändå är mörkt och kallt.

Vi kommer att ha intervjuer löpande, och rekommenderar därför, att du så fort som möjligt skickar ditt CV till Maja Olsen på mo@slopetrotter.com. Vi ser gärna en mindre videopresentation där du berättar mer om dig själv, men detta är inte ett krav.

Tillträdesdatum: 1 augusti

Vi ser fram emot att höra mer ifrån dig!

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!