Nyår i Alperna

Fira nyår i Alperna

Åk på skidresa till Alperna över nyår

Att fira nyår i Alperna är för många något helt annat än nyårsafton hemma. I Alperna är möjligheterna till en kall och vit nyårsafton större samtidigt som du får njuta av dagar fyllda med skidåkning tillsammans med familjen eller vännerna. Efter en vecka på pisten, fartfylld afterski, god mat och fantastiska upplevelser får du en perfekt start på det nya året. En uppfriskande nyårsresa till Alperna blir därför en kick-start på det nya året!

Nyårsresor till Alperna

Slopetrotter Skitours är experter på skidresor till Alperna och vi har destinationer utspridda över Italien, Österrike och Frankrike. För att göra det så enkelt som möjligt för dig som resenär erbjuder vi billiga paketresor där allt ingår så att du istället kan fokusera på lediget och skidåkning. Oavsett vart du väljer att resa över nyår är vi säkra på att ett nyår i Alperna blir något utöver det vanliga.

Våra rekommendationer på boende under nyårsresan

Firar du nyår boendes i en av våra lägenheter finns det utrymme för att undersöka olika restauranger eller laga nyårsmiddagen tillsammans hemma i lägenheten! God mat och dryck finns det ett hav av och det gäller bara att hitta sin personliga favorit. Vill du istället fira nyår boendes på hotell eller frukostpensionat har vi också garanterat ett hotell som passar dig och dina önskemål. På hotell är det lätt att knyta nya bekantskaper, men det ger också tillfälle för familjen att umgås. Middagen är ett gott tillfälle att prata med någon ny eller prata minnen med familjen.

Oavsett om du väljer att spendera nyår boendes i lägenhet eller hotell/frukostpensionat så är vi säkra på att du kommer att hitta ett boende som passar ditt nyårsfirande. Men för att underlätta det för er så har vi valt ut några boenden som passar extra bra att fira in det nya året i.

Nytt år - nya möjligheter

Med ett nytt år kommer också nya möjligheter. Varför inte testa på något nytt för att utmana dig själv lite extra. Kanske har du aldrig åkt skidor tidigare? Då, är det nya året en perfekt start för att börja åka skidor. Vi lovar att det är inget du kommer att ångra! Självklart erbjuder vi skidskolor för både nybörjare och för avancerade åkare.

För dig som åkt skidor länge kanske det är dags att testa på offpistskidåkning, eller varför inte variera åkningen med en eftermiddag klättrandes upp för ett berg klätt av is? Vi har flera olika äventyrsaktiviteter på alla våra destinationer, så det finns flera möjligheter att utmana dig själv lite extra när du firar in det nya året i alperna.

Bli inspirerad av våra äventyr och aktiviteter här och testa på något som du aldrig testat på förr. Som sagt, med ett nytt år kommer nya möjligheter och vi vill vara med att skapa dessa med dig!

Hitta din skidresa i nyår

Du kan se några av våra bästa tips på bra nyårsresor nedanför. Om du vill höra mer är du naturligtvis välkommen att skriva till oss på slopetrotter@slopetrotter.se, eller så kan du ringa till oss på 0770 37 37 57. Du kan också fylla i formuläret nedanför så hör vi av oss.

Få ett personligt erbjudande!

Låt oss ringa dig upp inom 4 timmar innanför våra öppettider.

Eller fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester och vi kontaktar dig.

Fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!