Om Slopetrotter Skitours

Skidresor med Slopetrotter Skitours

Att resa är ett av livets stora glädjeämne - för några mer än för andra. När du reser med oss på skidsemester kan du förvänta dig trygghet, stabilitet och professionalism. Vår mission är att erbjuda marknadens billigaste skidresor, samt att ge personlig service av högsta kvalité till våra gäster både innan, under och efter skidresan!

Här på vår hemsida hittar du skidresor till 24 skidområden i Italien, Österrike och Frankrike. Du hittar bland annat resor till destinationer så som Canazei, Livigno, Bad Gastein, Saalbach, Val Thorens och Avoriaz.

Skidsemester och skidresor med pris och skidgaranti

När du reser med Slopetrotter är du i trygga händer. Vi har nämligen prisgaranti och skidgaranti! Det betyder bland annat att vi garanterar att du får din skidresa till lägsta möjliga pris, och vi ser till att du kommer ut på pisten!

Om Slopetrotter

Nya upplevelser på skidresan

Vi känner till de många fantastiska naturupplevelser som Alperna bjuder på, och vi vill se till att du får ta del av dem. En skidresa i Alperna kan nämligen erbjuda mycket mer än den välkända afterskin. Slopetrotter är grundat av skidentusiaster med viljan att dela med sig av unika upplevelser i kombination med skidåkning. Just därför kommer vi göra vårt yttersta för att din skidresa fylls med de upplevelser som du drömmer om. Vi är medvetna om att alla uppfattar äventyr och upplevelser olika, beroende på vilka erfarenheter man har haft tidigare. Därför ser vi till att ha ett brett utbud, med något som passar varje skidresenärs enskilda smak och nivå.

Om du känner dig osäker på vart årets skidresa ska bära av, så hjälper våra duktiga reserådgivare dig att hitta den destination och det boende som passar dig bäst. Vi sköter allt det praktiska, så att du kan luta dig tillbaka och se fram emot resan. Under skidsemestern ser våra kompetenta guider till att du får uppleva de bästa pisterna, aktiviteterna och restaurangerna. Så att du kan känna dig säker på att du får ut så mycket som möjligt av din vistelse i Alperna.

Om Slopetrotter

Skidresor för alla

Alla skidresenärer har inte samma behov och önskemål och av den anledningen måste det därför finnas alternativ. Vi har inte bara många skidorter att välja bland, men ger dig också möjligheten att skräddarsy din skidresa precis så som du vill ha den. Vi har kortturer för dig som bara har möjlighet att resa några dagar, men som inte vill gå miste om vinterns skidresa. Eller för dig som kanske redan har varit på semester, men som får chansen att ta några extra dagar i Alperna. Vi har äventyrsresor för dig som vill uppleva något extra speciellt, och som vill känna adrenalinet pumpa. Vi arrangerar gruppresor för dig som ska resa till exempel med företaget, universitetet, gymnasiet eller högstadiet. Vi har skidresor för dig som vill resa med familjen, för dig som vill ta med mannen, frun eller sambon, eller för dig som reser på egen hand. Vi har skidresor för dig som vill resa med buss, för dig som vill ta bilen och köra ner i ditt eget tempo, eller för dig som snabbt vill komma ner med flyget.

Med andra ord kommer vi garanterat hitta en skidresa som passar just dig och dina önskemål!

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!