Påsk i Alperna

Fira påsken i Alperna

Kan du tänka dig en vecka med snö, sol och fantastisk skidåkning, så res på skidsemester till Alperna i påsk. Påsklovet faller i år i vecka 15 så det är goda chanser för solsken och gott väder på skidsemestern. Du kan välja bland 24 destinationer runt omkring i Alperna i Italien, Österrike och Frankrike, så det finns rikligt med möjligheter att hitta en skidresa till just ditt favoritområde.

Våra rekommendationer till påskresan

Påsklovet ger möjlighet för familjen att spendera tid tillsammans. Därför passar det perfekt att bo i en lägenhet där ni tillsammans kan laga mat och umgås. Hotell och frukostpensionat passar dig som gärna vill skämma bort dig lite extra under skidsemestern. Bor du på ett hotell eller frukostpensionat behöver du inte tänka på vem som ska laga mat, för den serveras åt dig.

Oavsett om du väljer att bo i en lägenhet eller på ett hotell eller frukostpensionat så är vi säkra på att du kommer att hitta ett boende som passar dig och din familj alldeles perfekt. Här har vi själva valt ut några specifika boenden som vi tycker passar lite extra bra att fira påsken i.

Aktiviteter i Påsken

Du kan optimera din skidsemester genom att testa på några av de aktiviteter som erbjuds. Redan nu kan du förboka t.ex. offpist, isklättring eller skidsafari. Du kan se de olika aktiviterterna för olika destinationerna här

Väl nere på destinationen finns det också en rad olika aktiviteter som du kan anmäla dig till på plats. Du kan till exempel hänga med på en pistvisning med våra skidguider där de visar sina favoritpister och guldklimpar. Eller var med på veckans picknick i snön och njut av god mat och härligt sällskap.

Det finns alltså många olika aktiviteter att välja mellan redan innan avresa och under semestern. Vi garanterar att vad du än väljer kommer det krydda din påskvecka med oförglömliga stunder.

Hitta din påskresa

Du kan se några av våra bästa tips på bra påskresor nedanför. Om du vill höra mer är du naturligtvis välkommen att skriva till oss på slopetrotter@slopetrotter.se, eller så kan du ringa till oss på 0770 37 37 57. Du kan också fylla i formuläret nedanför så hör vi av oss.

Få ett personligt erbjudande!

Låt oss ringa dig upp inom 4 timmar innanför våra öppettider.

Eller fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester och vi kontaktar dig.

Fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 • E-post slopetrotter@slopetrotter.se • Frejgatan 13 • Box 1578 • 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vinn en skidsemester för 2 inkl. flyg!

Vinn en skidsemester för två till Sauze d'Oulx inkl. flyg!

Denna gång har du dubbla vinstchanser - för vi drar två vinnare! 🏆🏆

Det är enkelt att delta! Du ska endast svara på den enkla frågan.

I vilket land ligger Sauze d'Oulx?