Prisgaranti på skidresan

Skidresor med prisgaranti och skidgaranti

Skidresor med prisgaranti

När du reser med Slopetrotter är du i trygga händer. Vi vill att du ska få en fantastisk resa och gör därför vårt allra bästa för att du ska få så mycket som möjligt ut av din skidsemester. Det betyder bland annat att vi garanterar att du får din skidresa till lägsta möjliga pris. Vår prisgaranti innebär att om du skulle hitta en identisk resa till ett lägre pris hos ett annat resebolag så står vi för mellanskillnaden.

prisgaranti och skidgaranti

Skidsemester med skidgaranti

Skidorterna i Alperna får vanligtvis rikligt med snö och det är sällan att skidsystemen stänger på grund av dåliga snöförhållanden. Skulle det trots allt hända att pisterna stänger på grund av snöbrist, så står vi för transport och liftkort till ett närliggande skidområde. Vi har nämligen också skidgaranti, för att du ska kunna känna dig säker på att få all den skidåkning du förväntar dig under semestern! Så det finns med andra ord ingen anledning att oroa sig - vi ser till att du kommer ut på pisten!

prisgaranti och skidgaranti

Skidresor hos Slopetrotter Skitours

Att resa är ett av livets stora glädjeämnen - för några mer än för andra. När du reser med oss på skidsemester kan du förvänta dig trygghet, stabilitet och professionalism. Vår mission är att erbjuda marknadens billigaste skidresor till alla svenskar, samt att ge personlig service av högsta kvalité till våra gäster både innan, under och efter skidresan!

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!