Filtrera din skidresa
Välj längd på semesterresa
Transport
Välj antal resenärer per rum
Välj ankomstdatum

Gå med i Fyndklubben

Gå med i vår fyndklubb och få de bästa "sista minuten"-erbjudandena och restresorna direkt i din inkorg! 

Billiga skidresor Fynda en sista minuten skidresa

Har du is i magen när det kommer till att boka skidresor?
När det handlar om att hitta billiga skidresor har Slopetrotter marknadens bästa erbjudanden. Detta i kombination med sista minuten rabatter resulterar i extraordinärt billiga skidresor.

Du som har möjlighet att resa söderut mot Alperna med kort varsel kan göra riktiga fynd genom att köpa skidresan i sista sekund. Många riktiga skidentusiaster har alltid en väska packad med det nödvändigaste och är redo att ta sig ut till flygplatsen så fort någon ropar puder.

Som tur är behöver du inte tillhöra den mest extrema sorten för att lyckas med tricket att fynda en "sista minuten"-skidresa.

Gå med i vår fyndklubb och få de absolut bästa "sista minuten"- och restplatsresorna direkt i din inkorg! Det enda du behöver göra sedan är att vara snabb på att läsa din mail och inte tveka när du hittar något du gillar. Först till kvarn gäller.

Varför boka en "sista minuten"-skidresa?

1. Det blir en härlig överraskning som förgyller vardagen

Tänkte du kanske att "nja, i år för jag hoppa skidsemestern, jag har varken tid eller råd"? En sista minuten resa kan få dig att ändra dig. Har det dykt upp en lucka och du kan vara lite spontan kan du få en resa till pangpris. På så vis gör du den långa, mörka vintern lite roligare, utan att gräva djupa hål i plånboken. 

2. Du kan spara rejält

Det kommer kanske inte som en stor överraskning, men du kan spara många kronor genom att resa på en "sista minuten"-skidsemester.

Du som är på jakt efter en sista minuten skidresa bör tänka på att vara snabb på att boka när du hittat en resa du gillar. Dessa billiga skidresor är ofta riktigt eftertraktade!

3. Du slipper vänta allt för länge och bli rastlös

Vanligtvis när du bokar en skidresa är det väldigt lång väntan innan det äntligen är dags att ge sig ut i pisterna. När du bokar en sista minuten skidresa slipper du denna långa väntan. Resan är precis runt hörnet och du får alldeles snart njuta av de härliga Alperna.  

4. Hos Slopetrotter har vi en bra bredd

Många befarar att det endast finns tråkiga resmål och hotell kvar när man bokar en resa i sista sekund. 

Detta stämmer naturligtivs inte. I vårt sortiment erbjuds bara skidresor till noga utvalda skidorter med skön skidåkning, så du behöver inte vara rädd för att hamna på ett tråkigt resmål. 

Vad gäller boende så bokas givetvis de mest populära hotellen och lägenheterna först, men det finns fortfarande stor chans att du har tur och hamnar på ett perfekt boende. 

Erbjudanden på billiga skidresor till Italien

Vi älskar Italien - här är allt lite extra läckert! Pisterna är härligt breda och välpreparerade till perfektion. För att inte tala om maten, espresson, vinet och solen. 

Vi har alltid bra erbjudanden på billiga skidresor till Italien. Alla våra prissänkta resor finns samlade på ett ställe. På denna sida kan du filtrera efter länder och skidorter och sedan välja bland de många billiga resorna. Sortera fram de billiga italienska skidresorna och njut av snön, solen och maten. 

Du kan också filtrera på en specifik skidort, kanske kan en billig skidresa till Canazei, Cervinia eller Livigno vara något för dig?

Sista minuten skidresa till Österrike

Är det kanske Österrike som främst tilltalar ditt skidåkarhjärta? Det förstår vi, för här finns skidåkning för alla nivåer, extremt välfungerande och moderna liftsystem och afterski av allra främsta klass. Självklart kan du filtrera fram billiga skidresor till Österrike på vår erbjudandesida.

Vill du till en specifik skidort, såsom Bad Gastein, Saalbach-Hinterglemm eller St. Anton, kan du lika enkelt filtrera fram dem separat.  

Billiga skidresor med hög kvalitet

När du köper en sista minuten skidresa ingår samma höga kvalitet och nivå på service som med våra andra resor. Våra guider och vår personal ser ingen skillnad på hur du har köpt din resa. För oss handlar det alltid om att leverera den bästa upplevelsen till varje enskild gäst.

Mängder av "sista minuten"-skidresor till Alperna

Som du kanske har räknat ut vid det här laget anser vi att de inte finns några anledningar till att inte resa på en sista minuten skidresa. 

Du kan spara in många kronor om du är snabb och lyckas kamma hem ett av våra erbjudanden. Att vara snabb är viktigt, för det är ofta hårt tryck. 

Vårt främsta tips är att bli en del av vår fyndklubb, där du får våra bästa erbjudanden direkt i din inkorg innan de offentliggörs någon annanstans. Anmäl dig till fyndklubben här och stå först i kön.

Prissänkta resor

Passa även på att kika in våra prissänkta resor för att se om något faller dig i smaken. Där finns våra "sista minuten"- och restresor samlade och du som är flexibel kan fynda en skidresa till ett riktigt förmånligt pris. 

Här kan du spara tusentals kronor!

→ Se alla våra prissänkta resor här