Skidsemester i Alperna med grabbarna

Grabbresor till Alperna - Skidsemester med fart

Vill du resa till Alperna med killkompisarna? Slopetrotter Skitours brinner för skidåkning och erbjuder prisvärda paketresor där allt ingår så att du och grabbarna kan fokusera på skidåkningen. En grabbresa till Alperna är en skidresa utan barn med kalla fingrar och långa lunchpauser. Här kan du och grabbarna istället fokusera på intensiv skidåkning, afterski eller testa pudret i offpisten. Eller så är en tur till Alperna kanske den perfekta svensexan?

Oavsett vad du och dina vänner är ute efter, kan vi hjälpa dig att hitta en skidresa som uppfyller era önskemål och ni kan fokusera på att åka skidor från att liftarna öppnar tills de stänger.

Stora skidområden med festlig afterski

Bland våra destinationer i Alperna kan det vara svårt att välja en destination som passar alla. Därför har vi nedanför gett några rekommendationer på destinationer som passar extra bra för en skidresa med grabbarna:

 • Canazei passar perfekt för dig som ska iväg på en grabbresa med mycket skidåkning. Canazei ligger nämligen i världens största skidområde så här finns det verkligen oändligt många pister att utforska. I Canazei finns det även möjlighet för skidsafari, där ni även övernattar uppe på bergen för att kunna åka skidor från att solen går upp tills den går ner.
 • Livigno är också en passande destination för en skidresa med killkompisarna. Livigno ligger högt och är därför extremt snösäkert och är känt för sina många soldagar. Men Livigno erbjuder mer än bara bra skidåkning, här finns det också fartfylld afterski och extermt bra nattliv. Visste du också att Livigno är tullfritt? Vilket betyder att det också är väldigt billigt att köpa teknik och alkohol i Livigno. 
 • Saalbach är en av Österrikes svar på festliga destinationer för en lyckad grabbresa. Saalbach erbjuder bra skidåkning för alla nivåer, både på och utanför pisterna. Dessutom så är Saalbach känt för att ha Österrikers allra bästa afterski. Så ska du till Saalbach, missa inte Hinterhag Alm!
 • Ischgl har länge varit en storfavorit bland dem som ska iväg på en skidsemester med vännerna. Ischgl bjuder på ett stort och riktigt bra skidområde där du har möjlighet att åka skidor både i Österrike och i Schweiz. Något som också kännetecknar Ischgl är den vilda afterskin och utelivet som det alltid är fart på.

Kortare skidresor till Österrike

Har ni svårt att komma iväg en hel vecka till Alperna? Då finns det möjlighet att resa till Alperna på en kortare skidresa. En kortare skidsemester passar också dig som utöver skidsemestern med familjen vill ha en skidresa där bara du och grabbarna kan åka skidor tillsammans.

Under en kortare skidsemester till Alperna kan ni under några dagar glömma bort vardagen. Kanske känner du någon som ska giftas och älskar skidåkning? Då kan det vara en bra idé att arrangera en svensexa i Österrike där ölen och afterskin är som bäst! Här kan vi både rekommendera Saalbach med sin historiska afterski och Bad Gastein för fest intill småtimmarna.

Sportsliga äventyr 

Vill du och grabbarna känna adrenalinet pumpa och utmana varandra i olika aktiviteter? Då har ni möjlighet att utöver skidåkningen testa på några av våra äventyrsupplevelser. På alla våra destinationer finns det möjlighet för att testa offpist, där ni tillsammans med en lokal bergsguide utforskar den orörda snön. I Canazei och Livigno finns det också möjlighet att testa på din styrka i isklättring. Eller är ni mer intresserade av en hel vecka med utmaningar? Då ska ni se våra tema och äventyrsresor som kommer testa er ut i det yttersta.

Boka er grabbresa till Alperna

Nedanför kan du se några av våra förslag till skidresor för dig och grabbarna. Ring till oss på 0770 37 37 57 eller skicka ett e-mail till slopetrotter@slopetrotter.se, så sätter vi igång och undersöker möjligheterna för just er grabbresa til Alperna redan idag. Du kan också fylla i formuläret nedanför så kontaktar vi dig med ett erbjudande till din nästa alpresa med grabbarna.

Få ett personligt erbjudande!

Låt oss ringa dig upp inom 4 timmar innanför våra öppettider.

Eller fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester och vi kontaktar dig.

Fyll i dina önskemål till din nästa skidsemester

Casa Dolavilla

Lägenheter mitt i centrum   Visa på karta

Vårt omdöme 3 / 5 Gästernas värdering 2,9 / 5 Läs omdöme 9
Casa Dolavilla
Lägenhet (pension: ingen)

Faciliteter

 • Slutrengöring
 • Skidkällare
Avstånd till
Liften
175 m
Pisten
200 m
Centrum
0 m

Hotel Teola

Nära Mottolino-liften   Visa på karta

Vårt omdöme 2,5 / 5 Gästernas värdering 3,0 / 5 Läs omdöme 37
Hotel Teola
Hotel (pension: halv)

Faciliteter

 • Skidkällare
 • Bar
 • Spelhall
 • Solterrass
 • Restaurang
 • Reception
 • Parkering
 • Slutrengöring
 • Wi-Fi (gratis)
 • Djur
 • Barnsäng
 • Garage
Avstånd till
Liften
500 m
Pisten
500 m
Centrum
700 m
Från SEK  7.745

Slopetrotter Skitours Tfn. 0770 37 37 57 E-post slopetrotter@slopetrotter.se Frejgatan 13 Box 1578 114 79 Stockholm

Medlem av Resegarantifonden nr. 1712 och försäkrad enligt paketreselagen.

Vill du ta del av våra bästa erbjudanden?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

För då får du:

✓ De bästa erbjudandena först
✓ Senaste nytt från Alperna
✓ Information till din skidsemester

Direkt i din inkorg!