SKIDRESOR TILL FRANKRIKE HÖGA HÖJDER, SOLSKEN OCH MASSOR AV PISTKILOMETER

Det finns många element som gör att skidåkare reser till Frankrike säsong efter säsong. Fantastisk skidåkning i välorganiserade skidsystem, sensationella fallhöjder, fransk gastronomi och att det är snö- och solsäkert är några av anledningarna.

Många menar att man hittar Europas bästa skidåkning i de franska Alperna. Här finns Alpernas högsta topp, Mont Blanc med en höjd på 4810 meter, och en rad skidorter på hög höjd. Detta innebär långa pister, fantastiska offpist-möjligheter och mycket snö av bra kvalitet. Terrängen är varierad och det finns skidåkning för alla nivåer, såväl nybörjare som avancerade åkare. Dessutom är liftsystemen moderna och skidsystemen välordnade 

 

5 ANLEDNINGAR ATT RESA PÅ SKIDSEMESTER TILL FRANKRIKE

  • Fantastisk solstatistik
  • Varierad skidåkning för alla nivåer
  • Liftsystem i världsklass
  • Enastående natur
  • Maten och drycken!

Läs mer om skidresor till Frankrike

Var i Frankrike vill du åka skidor?

Restips till Frankrike

Hitta ditt resmål i Frankrike

Skidområdet

Byn

Sol, skidåkning och goda smaker! Prisvärda skidresor till Frankrike

Skidresor till Frankrike med sol, snö och en kulinarisk touch

I Frankrike lockar det stora skidområdet Les Trois Vallées i Val Thorens, som är det största sammanhängande skidområdet i Europa, varje år många skidentusiaster.

Det faktum att Frankrike är hem till de högsta destinationerna i Europa innebär att också säsongen är lång och solen skiner från en molnfri himmel.

En skidsemester till Frankrike innebär också möjligheten att upptäcka den franska levnads- och matkulturen. Efter en lång dag i skidbacken kan du strosa ner till närmaste restaurang och njuta av vad det franska alpköket har att erbjuda. I flera av de lite större skidorterna finns till och med Michelinkrogar!

Vilken destination ska du välja?

De franska alperna spänner över fem bergmassiv vilket skapar en mångfald bland de många skidorterna. Oavsett om du söker små eller stora sammanlänkande skidområden, idylliska byar eller moderna skidanläggningar på din skidresa till Frankrike så finns det något för dig. Varje skidort har sin egen atmosfär och karaktär.

Om det är primärt skidåkning det handlar om är Val Thorens det självklara resmålet. Att Val Thorens har blivit utsedd till världens bästa skidområde 2013, 2014, 2016 & 2018 av branschexperter på World Ski Awards har också gjort att den fått en speciell status bland skidentusiaster

Les Arcs är ett självklart resmål för skidåkare på alla nivåer med massor av pistkilometer. Dessutom är denna charmiga skidort bilfri och erbjuder ett fantastiskt vackert skidområde med en av Europas ståtligaste naturliga amfiteater av berg.

Oavsett vilken skidort i de franska Alperna du väljer kan du räkna med storslagna skidupplevelser!

Fördelar att boka skidresan till Frankrike med oss..

Förutom att ha arrangerat skidresor till Alperna i flera år och skickat tusentals gäster till Frankrike får du en hel del fördelar med att boka genom oss:

  • De billigaste skidresorna på marknaden: tack vare att vi gör inköp i stora mängder och är en del av Skandinaviens största researrangör, Skinetworks, ger detta sina uppenbara fördelar. Därför är våra priser på lägenheter och skidpass alltid de vassaste. Det ger oss de billigaste skidresorna till Frankrike
  • Prisgaranti: Vi är så pass säkra på vår sak att om du mot förväntan skulle hitta samma resa för ett billigare pris hos någon av våra konkurrenter - så matchar vi priset.
  • Skidgaranti: Oavsett vad vädergudarna hittar på, säkerställer vi att du får åka skidor!
  • Paketresa: Det smarta med en paketresa är att du är täckt av resegarantifonden som vi naturligtvis är medlem i. Våra paketresor inkluderar boende, liftkort, guideservice och pris- och skidgaranti.

Vi gör dig uppmärksam på att butiker, restauranger, barer och andra faciliteter kan ha restriktioner eller vara stängda på grund av COVID-19.

Vill du få ett personligt erbjudande?

Ring oss på 0770 37 37 57 eller fyll i dina önskemål här nedanför

Få ett kostnadsfritt erbjudande

Vi har även resor till...