Residence Prestige Edenarc

Frankrike, Les Arcs

vuxna 2
barn 0
Transport Egen transport
Vecka vecka 14 (2022)
Inkvartering Lägenhet
Inkl. 6 dagars liftkort
Vår bedömning

Välj rum

12 feb lör
19 mar lör
26 mar lör
2 apr lör
9 apr lör

Alternativ 1

1 x 2-rumslägenhet 4 personer (2 personer)

Se rumsbeskrivning

 • Balkong / Terrass
 • TV
 • Sängkläder
 • Handdukar
 • Kaffemaskin
 • Frys
 • Spishäll / platta
 • Vattenkokare
 • Diskmaskin
 • WiFi i lägenhet
 • Dusch
 • Toalett
 • Mikrovågsugn

Fakta

Om Residence Prestige Edenarc

Denna prestigefyllda semesteranläggning i Les Arcs bjuder på ski-in/ski-out och har en enastående utsikt över Tarentaise-dalen.

Bra läge - ski-in/ski-out


När skidåkningen är i fokus på skidsemestern är detta boende perfekt då ni snabbt och smidigt kan klicka på er skidorna direkt utanför dörren.Lägenhetskomplexet Residence Prestige Edenarc ligger i ett lugnt område ca. 4 km utanför byn Les Arc 1800 så att ni kan få er en god natts sömn och vakna upp utvilade och redo för en ny dag i skidbacken.

Själva residenset är uppdelat i tre byggnader, sex våningar och rymmer 133 lägenheter med allt från studios för 4 personer till duplex trerumslägenheter för upp till 8 personer. Varje lägenhet är fullt utrustad med en funktionellt pentry (keramisk spis, mikrovågsugn / grill och diskmaskin) samt eget badrum med toalett. Ni har TV och gratis WiFi, samt balkong eller terrass i alla lägenheter.


Massor av möjligheter även utanför skidbackenNär ni bor på skidorten Les Arcs har ni tillgång till skidområdet Les Arcs Vallandry-Peysey med cirka 200 km skidbackar som är lämpliga för alla nivåer. Les Arcs ger er även tillgång till det stora Paradiski-området som lever upp till sitt namn med cirka 425 km skidbackar. Efter en aktiv dag i backen kan ni koppla av i hotellets stora wellnessavdelning. Här finns en uppvärmd inomhuspool som dessutom är sammanlänkad med en fantastisk uppvärmd utomhuspool. Andra faciliteter som finns är: bubbelpool, bastu, hammam och fitnessrum. För den som vill unna sig något extra kan man även köpa till spabehandlingar i residensets Spa Nama Springs.
Reser ni med barnen så finns här även en Kids’ Club som står för underhållningen så att ni kan koppla av utan att behöva oroa er för dem.
Det finns möjlighet att köpa till halvpension i residensets restaurang Voga Goga. Restaurangen har en stor underbar solterrass med direkt tillgång till skidbackarna och som är öppen hela dagen för varma drycker, snacks etc.


Värt att veta:

 • Ski-in/ski-out
 • Fullt utrustade lägenheter med alla bekvämligheter
 • Stort wellnessområde
 • Restaurang Voga Goga
 • Kid´s Club för barnen (kostnadsfritt)
  Ha en fantastisk skidsemeter!

Avstånd

Avstånd till pist 50 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 800 m

Avstånd till shopping 800 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Vattenkokare Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Restaurang Ja

Faciliteter

Husdjur 60€/week

Reception Ja

Skidförvaring Ja

Solterrass Ja

2-rumslägenhet

2-rumslägenhet på 36-43 kvm. för fyra personer. Lägenheten består av ett kök, sovrum, badrum och ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. Sovrummet är inrett med dubbel- eller enkelsängar. I badrummet finns toalett och dusch.
Balkong eller terrass - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet på 50-56 kvm. för sex personer. Lägenheten består av ett kök, två sovrum, ett badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns antingen två enkelsängar eller en våningssäng.
Balkong eller terrass - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet med kamin

3-rumslägenhet med kamin på 50-56 kvm. för sex personer. Lägenheten består av ett kök, två sovrum, ett delat badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar.
Balkong eller terrass - Kamin - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

3-rumslägenhet Comfort

3-rumslägenhet på 60-70 kvm. för sex personer. Lägenheten består av ett kök, två sovrum, ett delat badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Köket är utrustat med mikrovågsugn, ugn, kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost och spis. I det ena sovrummet finns en dubbelsäng och i det andra finns två enkelsängar.
Balkong eller terrass - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

4-rumslägenhet med kamin

4-rumslägenhet i två plan med kamin på 76-84 kvm. för 8 personer. Lägenheten är fördelat på två plan och består av kök, tre sovrum, två delade badrum med dusch och toalett samt ett vardagsrum med en bäddsoffa för två personer. Det ena sovrummet är inredd med en dubbelsäng och har ett eget badrum, medan de andra två sovrummen är inredda med enkelsängar. I köket finns kylskåp, diskmaskin, kaffemaskin, vattenkokare, brödrost, mikrovågsugn, ugn och spis.
Balkong eller terrass - Kamin - Spis - Kylskåp - Vattenkokare - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Sängkläder - Handdukar - Toalett & Dusch - TV - WiFi

Resplan

Ni mottar körplan från Slopetrotter.

AccommodationTypes

Avstånd