Apartment Altineige

Frankrig, Val Thorens

vuxna 4
barn 0
Transport Egen transport
Vecka vecka 11 (2020)
Inkvartering Hotell
Inkl. 6 dagars liftkort
Vår bedömning

Välj rum

1 feb lör
29 feb lör
7 mar lör
14 mar lör
21 mar lör

Alternativ 1

1 x 2 vær. lejl. max 5 pers (4 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Kylskåp
  • Sänglinne
  • Mini ugn
  • Spishäll / platta
  • Diskmaskin

Alternativ 2

1 x Studio 4 pers. (4 personer)

Se rumsbeskrivning

  • Kylskåp
  • Sänglinne
  • Mini ugn
  • Spishäll / platta
  • Diskmaskin
1 feb lör
29 feb lör
7 mar lör
14 mar lör
21 mar lör

Fakta

Om Apartment Altineige

Altineige är ett populärt boende med trevliga lägenheter samt bra läge.

Populära Altineige, hälsar i år igen välkommen till Val Thorens. Lägenheternas läge ger dig en perfekt start på en härlig semester i de franska Alperna.

Ski-in/ski-out

Se till att komma igång med träningen, för här får du maximal skidåkning för pengarna!  Ni kan faktiskt i stort sett åka skidor hela vägen hem till lägenheten och därmed få full valuta av er skidåkning. Ni är aldrig längre bort än att era skidor kan köra er hem, vilket är bra, då vi räknar med att ni både får ömma och trötta ben. Skulle ni råka ha med er en ironman eller ironwoman bland era vänner, är de välkomna till att avsluta dagen i det lokala sportcentret, som ligger precis mitt emot Altineige.

Central placering i byn

Till oss som inte behöver någon extra motion men hellre vill hem till spisen och påbörja kvällens delikatesser, ligger inköpscentret precis bredvid sportscentret. Så när motionisterna ställt sig upp på löpbandet, kan inköpen föregå i lugn och ro. För er som har svårt vid at hålla er borta från byns centrum efter mörkret har fallit på, kan vi glädja er med att ni från Altineige endast är 150 meter från festens centrum.  

Lägenhet med möjligheter

Till de trötta skidåkare, som har använt all sin energi på pisten är det för er möjligt att hyra TV, så ni kan slappa lite där hemma. Dessutom kan ni hyra babysäng till familjens yngsta medlem.

Vi vill göra er uppmärksamma påVid bokning av denna lägenhet skall man lägga en deposition på 300 euro, när ni checkar in. Denna återfås efter semesterns slut.
Vi vill göra familjer uppmärksamma på att dessa lägenheter har många unga gäster under högsäsongsveckorna vilket gör att ljudnivån stundtals kan vara något högre.
Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Rum

TV Nej

Privat toalett Nej

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Nej

Minimarknad Nej

Faciliteter

Diskmaskin Ja

Hiss Ja

Kylskåp Ja

Mini ugn Ja

Reception Ja

Spishäll / platta Ja

Visa mer

Sänglinne: Ja

Studio 4 personer

Lägenhet på ca 20kvm till max 4 personer. Lägenheter är inredd med kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa, en entré med två sovplatser i våningssäng och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.  
Sängkläder -Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta -Diskmaskin -Miniugn – Kylskåp
 

2-rumslägenhet (5 pers.)

Lägenhet på ca 26kvm till max 5 personer inredd med ett rum med två enkelsängar, en sovalkov med en sovplats, kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.  
Sängkläder - Kaffemaskin -Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp
 

Lejlighed 2-værlser 5 personer (SkiF)

Lägenhet på ca 26 kvm till max 5 personer som består av ett rum med två enkelsängar, en sovalkov med en sovplats, kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.  
Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp

 

2-rumslägenhet (6 pers.)

Lägenhet på ca 30 kvm till max 6 personer som består av ett rum med två enkelsängar, en sovalkov med 2 sovplatser, kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.  
Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp
 

2-rumslägenhet (6 pers.)

Lägenhet på ca 30-40kvm till max 6 personer inredd med ett rum med två enkelsängar, en soveniche med 2 sovplats, kök/vardagsrum med två sovplatser i en bäddsoffa och badrum. Köket innehåller kylskåp, spis, miniugn och diskmaskin.  
Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / spisplatta - Diskmaskin - Miniugn – Kylskåp
 

Resplan

Ni mottar körplan från Slopetrotter.

AccommodationTypes

Avstånd