Apartment La Capinera

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment La Capinera

Charmig lägenhet nära centrum

Lägenheten

Hos La Capinera får du en riktigt fin lägenhet, smakfullt inredd i italiensk alpstil. Detta är verkligen en charmig lägenhet som man har lust att spendera sin semester i. Här finns ett allrum och ett stort utrustat kök.

Läget

Lägenheten ligger i en lugnare del av byn med gångavstånd till centrum och nära en busshållplats. Härifrån tar bussen er direkt till liften som går varje dag från morgon till kväll. Matbutiker ligger nära med endast 5 minuters gångavstånd.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 850 m

Avstånd till lift 800 m

Avstånd till centrum 500 m

Avstånd till shopping 500 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 500 m

Rum

TV Ja

Kaffemaskin Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Fitnessrum Ja

Skidförvaring Ja

TV-rum Ja

WiFi Ja

4-rumslägenhet

Inrett med 3 sovrum, 2 dusch/wc, och kök/uppehållsrum med sovplats.
Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Mikrovågsugn – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd