Apartment La Montanara

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment La Montanara

La Montanara är perfekt för er som vill laga egen mat i lägenheten på er skidesemester.

I den gamla delen av byn i mitten av Canazeis pulserande hjärta ligger La Montanara. Detta boende har i allt 4 lägenheter och 2010 blev lägenheterna helt renoverade.

Hur ser boendet ut?

Det vill säga att lägenheterna nu framstår som ljusa och moderna. Ni behöver däremot inte vara oroliga att ni missar den italienska charmen då lägenheterna är inredda med vackert ljust trä. Utöver de fyra lägenheterna så finns det också på den översta våningen ett dubbelrum med bad och toalett. Rummet har inget kök men det ger möjligheten till att upptäcka det italienska köket bland de många mysiga restaurangerna i Canazei.

Övrigt

I byggnaden finns det ett uppvärmt skidrum med pjäxvärmare så att ni alltid kan ha torra och varma pjäxor. Det finns också en gemensam tvättmaskin. Internet kostar 15€ per vecka.
Parkering är möjligt på parkeringsplatsen vid liften mot en avgift.
Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 25 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Nej

Mat och dryck

Pension No Pension

Bar Nej

Restaurang Ja

Minimarknad Nej

Faciliteter

Apartment Ja

Balkong / Terass Ja

Garage Ja

Handdukar Ja

Hiss Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

Slutstädning: Ja

Spishäll / platta: Ja

Sänglinne: Ja

Toalett: Ja

Vattenkokare: Ja

WiFi i lägenhet : Ja

1-rumslägenhet (max. 2 pers.)

Ett mindre rum med sovplatser till 2 personer och ett badrum. Det finns inget kök. Kan endast bokas tillsammans med en annan lägenhet i La Montanara. Kan ej bokas enbart för sig själv. Detta rum har inte tillgång till någon skidförvaring.
Sängkläder - Handdukar - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Lägenheten har två sovrum, en med dubbelsäng och en med två enkelsängar. I lägenheten finns det ett badrum, uppehållsrum med stort ljust kök med diskmaskin, mikrovågsugn och matbord. Lägenheten ligger på andra våningen och har en balkong.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet (max 5 pers.)

Lägenheten har två sovrum med dubbelsäng därav den ena har en extra enkelsäng. Lägenheten har badrum och ett uppehållsrum med ett stort ljust kök med diskmaskin, mikrovågsugn och matbord. Lägenheten ligger på första våningen och har en balkong.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet (max. 6 pers.)

Lägenheten har två sovrum, en med dubbelsäng och en med två enkelsängar. I lägenheten finns det två badrum, uppehållsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ljust kök med diskmaskin, mikrovågsugn och matbord. Lägenheten ligger på första våningen och har en balkong.
Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet utan balkong (max. 4 pers.)

Lägenheten har två sovrum ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar , ett badrum, uppehållsrum med ett ljust kök med diskmaskin, mikrovågsugn och matbord. Lägenheten ligger på andra våningen.
Sängkläder - Kaffemaskin - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Diskhandduk - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd