Casa Cesarina

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Cesarina

Bra lägenheter för familjer och vänner

Läget

Vi har två riktigt bra lägenheter i huset, som ligger i den lugna delen av byn. Lägenheterna är i nyare skick och ger en bra grund för skidsemestern. Skidbussen går 50 meter från lägenheterna så ni lätt kan ta er till liftar och centrum.

Lägenheterna

Den ena lägenheten består av två våningar. I den finns tre sovrum med sex sovplatser totalt, två badrum, kök/vardagsrum och en balkong mot sydöst. Den andra lägenheten är belägen på första våningen i huset och består av två sovrum med fyra sovplatser totalt, ett badrum och kök/vardagsrum. Båda lägenheter har badkar och TV.
Välkomna till Canazei!

Avstånd

Avstånd till pist 450 m

Avstånd till lift 450 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till shopping 150 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

3-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Trerumslägenheten består av ett sovrum med en dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar, ett kombinerat vardagsrum/kök och ett badrum.
Balkong eller terrass – Sängkläder – Spishäll/spiaplatta – Frys – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV

4-rumslägenhet (max 6 pers.)

Fyrarumslägenhet av hög standard i två våningar med två badrum och ett stort kök/vardagsrum. Sovrummen består av ett rum med tre sovplatser (en dubbelsäng och en enkelsäng), ett rum med två sovplatser (två enkelsängar), och ett rum med en sängplats. Det ena badrummen är inrett med dusch och det andra med badkar. Köket är utrustat med ugn och kylskåp. I det kombinerade köket/vardagsrummet finns det sittplatser till alla samt en soffa. TVn står också inne i köket/vardagsrummet. Det finns parkering vid huset.

Balkong – Sängkläder – Spishäll/spisplatta – Ugn – Kylskåp – Handdukar – TV 

AccommodationTypes

Avstånd