Casa Col de Pin

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Col de Pin

Bra lägenheter för er som önskar att bo nära liften

Läget

Casa Col de Pin är ett välplacerat lägenhetskomplex som ligger i en lugn omgivning med endast 250 meter från huvudliften. Det ligger med gångavstånd till Canazeis centrum och därför finns det många möjligheter att uppleva de mysiga caféerna och restaurangerna där det serveras lokala och tyrolska specialiteter. Det finns även goda inköpsmöjligheter om du själv vill utmana dig själv i det italienska köket.

Lägenheterna

Lägenheterna är fint inredda och det mesta har en traditionell alpstil med trä, detta ger en hemtrevlig och varm atmosfär som skapar goda ramar för er skidresa.Lägenheterna är med respektive 1 och 2 sovrum, ett kök och 1 eller 2 badrum. I lägenheterna finns det plast för 4- personer. Lägenheterna som ligger på våning 1 och 2 har en balkong där du kan njuta av utsikten med en varm choklad efter en lång dag på pisten.Observera att sängkläder är inkluderat i priset men att handdukar ska tas med själv. 

Avstånd

Avstånd till pist 700 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 350 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 400 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet

2-rumslägenhet till max 3 personer. Lägenheten har ett badrum med dusch/wc, ett sovrum med tre sängar och ett mindre kök med matplats. Lägenheten är placerad på markplan.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Hårtork – Ugn – Kylskåp – Terrass – Brödrost – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet "Manzarda"

3-rumslägenhet till max 4 personer på 40 kvm. Lägenheten har två sovrum med två stycken sängar i varje sovrum, ett badrum med dusch/wc och ett mindre kök med matplats. Lägenheten ligger överst i huset och har därför snetak. Observera att sängkläder är inkluderat i priset men att handdukar ska tas med själv.
Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Ugn – Kylskåp – Brödrost – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet till max 6 personer på 57 kvm. Lägenheten har två sovrum med tre stycken sängar i varje sovrum. Utöver det finns två badrum med dusch/wc samt ett mindre kök med matplats. Lägenheten ligger på första våningen. Observera att sängkläder är inkluderat i priset men att handdukar ska tas med själv.
Balkong – Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Hårtork – Ugn – Kylskåp – Brödrost – TV – Wi-Fi (kostmadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd