Casa Maura

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Maura

Gillar du siffran 100? Isåfall har du hittat rätt. Här är det nämligen bara 100 meter till liften, skidbussen och skiduthyrningen. Här bor du alltså nära det som det handlar om - skidåkningen.

Dessutom är det bara några få minuters promenad till centrum av Canazei. Du kommer alltså snabbt ner till byn där du kan shoppa, gå på restaurang eller handla lite mat.

Lägenheten

Lägenheten är på 70 kvm och har en enastående utsikt över Sella-massivet. Den är renoverad men fortfarande i klassisk stil. Sovrummen är stora och i lägenheten hittar du allt som du behöver i en lägenhet på skidsemestern.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Slopetrotter ser fram emot att välkomna dig till Casa Maura i Canazei!

Avstånd

Avstånd till pist 800 m

Avstånd till lift 100 m

Avstånd till centrum 400 m

Avstånd till shopping 400 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

3-rumslägenhet 6 personer

Nyrenoverad lägenhet med 2 sovrum, 2 badrum, kök, vardagsrum och balkong. Det är möjligt med två extra sovplatser i bäddsoffan i vardagsrummet.

Balkong - Sängkläder - Handdukar - TV - Diskmaskin - Kylskåp - Spis - Hårtork - Mikrovågsugn - Ugn - Safe - Badrum & toalett - Tvättmaskin - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd