Casa Soraperra

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Soraperra

Avkoppling på Canazeis soliga bergssida

Nästan högst uppe på den soliga bergssidan av Canazei ligger Casa Sorraperra. Huset ligger nära det gamla centrumet och samtidigt i lugna omgivningar, så att du kan fokusera på avkoppling på skidsemestern.

Lägenheterna


I huset finns det 4 lägenheter med plats till i allt 20 personer och det är perfekt för familjer och mindre grupper. Här har en- till trerumslägenheterna plats till 4-6 personer. Lägenheterna är utrustade med ett stort kök med ett brett utbud av material. Dessutom så finns det dusch/wc och internet. Lägenheterna är rymliga och välbehållna.

Det ingår sängkläder och handdukar.

Läget


Liften kan ni nå efter en 5 minuters promenad om morgonen. När ni ska hem gäller det samma med avståndet till skogspisten som slutar i Canazei by och centrum, där ni hittar inköpsmöjligheter och diverse caféer och restauranger.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 400 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 400 m

Avstånd till skiduthyrning 400 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Hårtork Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

1-rumslägenhet

1-rumslägenhet till max 4 pers. består av ett kök/vardagsrum med fyra sängplatser och ett badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Hårtork – Mikrovågsugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet till max 6 pers. består av två sovrum, ett kök/vardagsrum och ett badrum.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Frys – Hårtork – Miniugn – Kylskåp – Diskhandduk – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd