Casa Tobià de Vale

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Tobià de Vale

Mysiga lägenheter nära till lift, pist och centrum

I Casa Tobià de Vale hittar man 3 riktigt mysiga lägenheter som är extra väl ägnade åt familjer. Lägenheterna ligger bra placerade i byn med närhet till både lift, pist och shopping. Detta innebär att det passar barnfamiljer perfekt då man inte behöver gå långt för att njuta av skidsemestern till max.

Lägenheterna

Lägenheterna är fint inredda och det mesta möblemanget är i trä vilket ger en riktigt mysig alpstämning. Sängkläder, Wifi och handdukar är inkluderade.

Läget

Närmaste liften, Pecol, ligger cirka 150m från boendet och tar dig upp i det stora skidområdet varje morgon. På eftermiddagen kan du ta liften tillbaka ner till byn eller ta den mysiga skogspisten och gå ca 150 meter tillbaka till huset.

Värt att veta

För er som tar bilen finns det gratis parkering. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Dessutom finns skidkällare där skidutrustningen kan förvaras tryggt och säkert.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här

Avstånd

Avstånd till pist 150 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Parkering (mot betalning) surcharge

Skidförvaring Ja

WiFi Ja

2-rumslägenhet

Denna mysiga och fina 2 rumslägenhet är på ca 45kvm på bottenplan för max 4 personer. Inrett med 1 sovrum, hörnkök/vardagsrum med bäddsoffa för två och en duschkabin med hydromassage, samt wc. Det finns även tv, tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Frys – Hårtork – Mikrovågsugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

3-rumslägenhet

Fin lägenhet på ca 60 kvm till max 6 personer. Inrett med två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar, kök/vardagsrum med en dubbelbäddsoffa och duschkabin med hydromassage,samt wc. Det finns även tv, tvättmaskin, diskmaskin och mikrovågsugn.
Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Frys – Hårtork – Mikrovågsugn – Kylskåp – Handdukar – TV – Tvättmaskin – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

4-rumslägenhet

Denna fina lägenhet är på ca. 140 kvm och till maximum 8 pers. Indrettet på två etage med 2 sovrum med dubbelsäng, 2 rum med en enkelsäng i varje rum och 2 toaletter, ett med dusch och ett med badkar, samt kök/vardagsrum med en bäddsoffa. Lägenheten har även tv, diskmaskin, mikrovågsugn och tvättmaskin.
Balkong eller terrasse - Sängkläder – Kaffemaskin – Spishäll/spisplatta – Diskmaskin – Frys – Hårtork – Mikrovågsugn – Kylskåp – Brödrost - Handdukar – TV – Tvättmaskin - Vattenkokare – Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd