Cesa de Agnese

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Cesa de Agnese

Cesa de Agnese är för dig som letar efter ett mysigt och charmigt boende med bra belägenhet

Läget


Här finner ni ett hus som har bra belägenhet i den gamla och mysiga delen av Canazei, inte långt ifrån där skogspisten slutar. Från huset har ni nära både till inköpsmöjligheter och restauranger. Ni når huvudliften med 5 minuters promenad. Om man inte önskar att gå till liften, kan man enkelt ta skidbussen som stannar precis utanför.

Lägenheten

Cesa de Agnese är välbehållet i autentisk italiensk stil med massor av charm. I huset finner ni en stor nyrenoverad lägenhet i två plan med massor av plats till familjen och hela två balkonger.

Avstånd

Avstånd till pist 100 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 200 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Kökshanddukar Ja

Balkong / Terrass Ja

Tvättmaskin Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Spishäll / platta Ja

2-rumslägenhet (max. 4 pers.)

Vacker nyrenoverad lägenhet i 2 plan. Från ingången kommer man in i ett separat kök. Vid sidan av köket har man ett stort vardagsrum med öppen spis, bäddsoffa för 2 personer och utgång till balkongen. Från vardagsrummet går där en trappa upp till andra plan där man finner ett stort sovrum med egen balkong, en dubbelsäng och en bäddsoffa till 1 person. Mittemot sovrummet finns ett badrum med dusch.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd