Cesa del Ribes

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Cesa del Ribes

På Cesa del Ribes bor man nära skidåkningen i Alba di Canazei.

På det fantastiska Cesa del Ribes får man en stor och trivsam lägenhet i Alba di Canazei. Boendet är perfekt för vängrupper på skidresa. Lägenheten har nämligen tre stora dubbelrum och dessutom plats för en extrasäng. Följaktligen kan det rymliga Cesa del Ribes husera upp till sju personer.

Lägenheten är mysigt inredd och har plats för massor av härligt umgänge. Speciellt i det rymliga vardagsrummet, där man kan koppla av tillsammans efter en lång dag i skidbacken. Boendet har även ett kök, där goda måltider kan tillredas utan problem.

För den som värdesätter att bo nära skidåkningen på sin skidsemester är Cesa del Ribes ett bra val. Här är det endast fem minuters gång till närmsta lift i Alba di Canazei. När skiddagen lider mot sitt slut kan man förvara sin skidutrustning i hotellets skiddepot.

För gäster som ankommer i bil har hotellet reserverade parkeringsplatser. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Avstånd

Avstånd till pist 30 m

Avstånd till lift 30 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 30 m

Avstånd till skidbuss 10 m

Avstånd till skiduthyrning 30 m

Rum

TV Ja

Toalett Ja

Ugn Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Faciliteter

WiFi Ja

3-rumslägenhet

3-rumslägenhet för upp till 7 personer. Lägenheten är på 80 kvm. och innehåller 3 sovrum, 2 badrum, vardagsrum och ett väl utrustat kök samt har plats för en extrasäng.
Bad & Toalett - Handdukar - Wi-Fi (kostnadsfritt) - TV - Spishäll / spisplatta - Ugn - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kaffemaskin - Kylskåp - Tvättmaskin

AccommodationTypes

Avstånd