Cesa Sot Bosch

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Cesa Sot Bosch

I Alba, som är grannby till Canazei hittar du, de nyrenoverade lägenheterna Cesa Sot Bosch! Här bor du nära liften som tar dig direkt upp i det stora skidområdet.

Lägenheterna är perfekta för dig som åker till Canazei för skidåkningen. Även om lägenheterna inte ligger i själva Canazei så finns där en nyare lift som tar dig direkt upp till det populära Belvedere-området. Det är samma område som du kommer till med liften från Canazei.

Lägenheterna

På Cesa Sot Bosch hittar du 4-rumslägenheter för 8 personer. I lägenheterna finns det två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (delvis våningssäng) och två badrum. Därutöver finns det naturligtvis ett trevligt vardagsrum och kök. I köket finns det diskmaskin.

Om du ankommer till Canazei och Alba med bil kan du parkera gratis framför huset. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Vi ses i Canazei på vinterns skidsemester!

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 600 m

Avstånd till shopping 650 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 350 m

Rum

TV Ja

Ja

Tvättmaskin Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

4-rumslägenhet 8 personer

Lägenhet som består av två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (delvis våningssäng), två badrum, ett stort vardagsrum och kök med diskmaskin.

Badrum & toalett - Tvättmaskin - Spis - Ugn - Kylskåp - Diskmaskin - TV

AccommodationTypes

Avstånd