Chalet Winther

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Chalet Winther

Trine och hennes team hälsar dig varmt välkommen till lägenheterna Chalet Winther i Canazei och årets skidsemester med Slopetrotter!

I lägenheterna hittar du allt som du behöver på skidsemestern och det känns som att komma hem direkt när du sätter fötterna innanför dörren. What’s not to like?

Chalet Winthers läge

Huset ligger lite utanför Canazei i riktning mot grannbyn Alba. Vi rekommenderar dig därför att ta bussen till liften och den går precis vid huset. Du kan även gå till liften.

Dessutom hittar du hållplatsen för minitåget till skogspisten bara 450 meter från huset. Från huset har du även gångavstånd till restauranger och shopping. Med andra ord - läget är både bra och lugnt.

Husets lägenheter

Chalet Winther har plats för totalt 19 personer plus extrasängar. Alla sovrum har eget badrum och toalett, vilket gör Chalet Winther till ett perfekt hus om ni är många som reser tillsammans.

I huset är sängarna bra och hör och häpna - med täcken och kuddar! Det är inte ofta man ser det i Alperna och det är ju en lyx för oss svenskar. Nattsömnen är säkrad! I lägenheterna hittar du förutom kök med mikrovågsugn, kaffemaskin och vattenkokare även hårtork, tvättmaskin och tv.

Sängkläder, handdukar, kökshanddukar, rengöringsmedel och slutstädning är inkluderat i priset.

Övriga faciliteter på Chalet Winther

I källaren hittar du ett stort och trevligt allrum som alla gäster fritt kan använda till spel, lekar eller bara lite umgänge. Söndag eftermiddag är det informationsmöte för alla våra nya gäster och ett par gånger under veckan arrangerar Trine och hennes team kvällsmys för alla som bor där. Trine och hennes team har många års erfarenhet och stor kännedom av Canazei och Dolomiti Superski - så om du har frågor om den bästa pisten, restaurangen eller annat så är de alltid beredda att svara.

I huset hittar du även ett skidrum med pjäxvärmare så att dina pjäxor är torra inför en ny dag i backen.

Om du ankommer i bil så finns det parkeringsmöjligheter framför huset, precis som det finns ett stort område där det finns plats för att bygga snögubbar för alla barn och barnsliga själar som har lust.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Ankomst och avresa

När du ankommer till Chalet Winther får du nycklarna till lägenheten från klockan 15:00 (senast klockan 17:00). Lägenheterna ska lämnas senast klockan 10:00 på avresedagen men om du har liftkort denna dag kan du förvara dina väskor och byta om i allrummet i källaren. Här finns det även toalett med möjlighet för en enklare tvätt och tandborstning innan hemresan.

OBS! Var uppmärksam på att det ska erläggas en deposition om 100 € per lägenhet vid ankomst. Detta återbetalas när lägenheten har kontrollerats i samband med återlämning av nyckeln och allt ser bra ut.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Slopetrotter ser fram emot att välkomna er till Canazei!

Avstånd

Avstånd till lift 750 m

Avstånd till centrum 900 m

Avstånd till shopping 700 m

Avstånd till skidbuss 75 m

Avstånd till skiduthyrning 600 m

Rum

Ja

Safety box Ja

Kaffemaskin Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Badkar Ja

Toalett Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mikrovågsugn Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

3-rumslägenhet 5-6 personer

Rymlig trerumslägenhet för 5-6 personer som består av 2 sovrum (1 dubbelrum och 1 trebäddsrum) med egna badrum med dusch. Från det stora vardagsrummet kommer du till köket där du även hittar ytterligare ett badrum med badkar och tvättmaskin. I lägenheten finns det möjlighet för 1 extrasängar, dvs. totalt 6 sovplatser.

4-rumslägenhet 6 personer

Jättetrevlig fyrarumslägenhet för 6-9 personer som ligger på översta våningen med
Superhyggelig 4-værelses lejlighed til 6 personer, beliggende på øverste etage med fina balkar som syns. Här är högt i tak, massa plats och härlig "bergsstämning". I lägenheten finns det 3 stora dubbelrum, 3 badrum varav 2 med dusch och 1 med badkar och tvättmaskin. I lägenheten finns det även ett stort vardagsrum och kök. Till lägenheten finns en stor balkong på båda sidor av huset med utgång från alla rummen och vardagsrummet.

5-rumslägenhet 8-10 personer

Stor femrumslägenhet för 8-10 personer med 4 dubbelrum, alla med eget badrum, samt kombinerat kök/vardagsrum. Lägenheten består även av 3 badrum med dusch och 1 badrum med badkar samt det finns tvättmaskin.
I lägenheten finns det en trevlig 6 meter lång och bred korridor mellan alla rummen. Denna kan fint användas som all- och lekrum under veckan. Lägenheten har två stora balkonger, en på varje sida av huset, med utgångar från alla rummen och från det kombinerade kök/vardagsrummet. I lägenheten finns det möjlighet för 2 extrasängar, dvs. totalt 10 sovplatser.

AccommodationTypes

Avstånd