Garni Casa Planber

Italien, Canazei

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Garni Casa Planber

Om du gärna vill bo närma liften på din skidresa till Canazei så borde du kika in Garni Casa Planber.

Garni Casa Planber är ett Bed and Breakfast som är väldigt populärt och simpelt. Det ligger dessutom med ett fantastiskt läge både nära huvudliften i Canazei och byns centrum.

Upplev den italienska charmen och den vänliga personalen

När du ankommer till Garni Casa Planber möts du av den trevliga ägaren Danilo. Han gör allt för att sätta gästerna i centrum och gästfriheten som du möter på Garni Casa Planber sätter pricken över i:et på din skidresa.

Rummen

På Garni Casa Planber bor du i mysiga rum som är simpelt inredda i alpstil med värme och funktionalitet. Trägolven på rummen gör dem härligt ljusa och skapar en avslappnande känsla. Rummen är också inredda med det som du kan tänkas att behöva under din skidresa.

God frukost varje morgon

Här bor du med frukost inkluderat under alla vistelser och Danilo ser till så att du vaknar upp till en nylagad frukost i restaurangen. Varje morgon kan du njuta av ett stort utbud av bröd, kakor, färsk och torkad frukt, yoghurt, müsli, pannkakor, ägg, lokal ost och pålägg. Här finns det något för varje smak och allt vad kroppen önskar för att få tillräckligt med energi för en hel dags aktivitet i skidbacken.

Möjlighet för wellness

När du har spenderat en dag bland de vackra omgivningarna på pisterna i Dolomitterna så har du möjlighet för att ladda upp batterierna i wellnessavdelningen på Hotel la Perla. Wellnessavdelningen ligger enbart 200 meter från Garni Casa Planber. Du kan köpa tillgång till wellnessavdelningen på Hotel la Perla i receptionen på Garni Casa Planber. Ett underbart sätt att ladda upp batterierna på efter en hel dag i backen mitt i vackra Dolomitterna.

Det finns möjlighet för att parkera bilen i parkeringsgaraget mot extra kostnad.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 400 m

Avstånd till lift 25 m

Avstånd till centrum 200 m

Avstånd till shopping 200 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 336 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Frukost Ja

Faciliteter

Garage 45€/day

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Solterrass Ja

WiFi Ja

Enkelrum "Superior Deluxe"

Enkelrum på ca 18 kvm med en enkelsäng och badrum med duschkabin.

Sängkläder – Hårtork - Badrum – Handdukar - Vattenkokare – WiFi (gratis) - TV

Dubbelrum "Classic" på bottenvåningen

Dubbelrum på ca 18 kvm med en dubbelsäng och badrum med duschkabin. Det är möjligt att ställa in en extrasäng på rummet.

Sängkläder – Hårtork - Badrum – Handdukar - Vattenkokare – WiFi (gratis) - TV

Dubbelrum "Classic" med balkong & bergsutsikt

Dubbelrum på ca 18 kvm med två enkelsängar och badrum med duschkabin. Det är möjligt att ställa in en extrasäng på rummet.

Balkong - Sängkläder – Hårtork – Badrum – Handdukar - Vattenkokare – WiFi (gratis) - TV

Dubbelrum "Comfort" med balkong & bergsutsikt

Dubbelrum på ca 25 kvm med högt i tak, dubbelsäng och badrum med duschkabin. Det är möjligt att ställa in en extrasäng på rummet.

Balkong - Sängkläder – Hårtork – Badrum – Handdukar - Vattenkokare – WiFi (gratis) - TV

Romantic Suite “Superior Deluxe”

Svit på ca 20 kvm med en dubbelsäng, pentry och badrum med duschkabin.

Balkong - Sängkläder – Hårtork – Badrum – Handdukar - Vattenkokare – WiFi (gratis) - TV – Pentry

Familjerum "Classic"

Familjerum på ca 35 kvm med en dubbelsäng, två enkelsängar och badrum med duschkabin och separat toalett. Det är möjligt att ställa in en extrasäng på rummet.

Sängkläder – Hårtork - Badrum – Handdukar - Vattenkokare – WiFi (gratis) - TV

AccommodationTypes

Avstånd