Hotel El Ciasel

Italien, Canazei

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel El Ciasel

Hotell El Ciasel är ett mycket populärt val i Canazei med halvpension, rymliga rum och wellness.

Hotell El Ciasel är mycket omtyckt av våra gäster och många väljer att återvända igen och igen. Med sitt goda kök, sina rymliga rum och gästfriheten bland personalen, så gör hotellet allt för att skapa den perfekta skidsemestern i lyx.

Läge

Det charmerande rosa hotellet har en bra placering i förhållande till liften, så ni kommer lätt till skidområdet med bara 4 minuters promenad. Från hotellet är det bara 300 meter till centrum av Canazei och skidbussen stannar precis vid dörren om man vill vila benen efter en lång dag på skidor.

Rummen och halvpension

På hotellet finns det restaurang, pizzeria och bar. Varje kväll serveras en trerättersmeny med olika valmöjligheter, men gå inte miste om en av El Ciasels spröda pizzor medan ni är på besök.

Rummen är i typisk italiensk stil och har gott om plats. Den vänliga personalen ser till att ni känner er väl omhändertagna på er skidsemester.

Wellness & Övrigt

I skidkällaren finns där även pjäxvärmare, så ni kan få härligt varma pjäxor till nästa morgon. Även på källarnivån så finner ni ett wellnessområde med bastu och ångbastu där ni kan koppla av.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhall. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 450 m

Avstånd till lift 300 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Jacuzzi Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

TV-rum Ja

Visa mer

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum m. dusch/wc

Fint inrett dubbelrum med dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Enkelrum m. dusch/wc

Mysigt inrett enkelrum med dusch/wc.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)Rymmligt dubbelrum med plats för två extra sängar

Rum med dubbelsäng och trappa upp till ett lågt loft med 2 sängar lämplig för 2 barn.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd