Hotel La Perla

Italien, Canazei

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel La Perla

Hotell La Perla erbjuder lyx i form av fina rum, wellness och halvpension.

Ett av byns absolut bästa hotell heter La Perla och ligger mitt på huvudgatan bara ett stenkast till lift och skiduthyrning. Hotellet är familjeägt och här vet man vad service handlar om. Redan i hallen märker ni skillnaden när ni blir mottagen av trevlig personal som är där för gästens skull.

Lyxiga rum med halvpension

Rummen är lyxiga och har allt man kan begära och lite därtill. Självklart är de utrustade med det grundläggande som bad, WC, TV och hårtork, men också DVD, balkong och internettillgång. För alla gäster ingår det halvpension varje morgon och kväll.

Avkoppling

Hotellets källare erbjuder ett helt eget wellness-land. Hela källaren är ombyggd till ett fantastiskt fantasiland med alla tänkbara former för bad; aroma, viking, turkisk och många fler. Var uppmärksam på att barn under 14 år inte får vara i badavdelningen efter kl. 17.30. Möjligheten för massage och andra upplevelser finns också att erbjuda.

Övrigt

Hotellet har också deras egen pianist, som av och till spelar under den överdådiga 3-rätters kvällsmenyn. I källaren finns också en större bar, vilket kan kännas välbehövligt efter en dag i snön.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid stadens simhall. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer

Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 350 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 50 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 50 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Vinkällare Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Fitnessrum Ja

Garage garage

Jacuzzi Ja

Konferensrum Ja

Lekrum Ja

Visa mer

Livemusik: Ja

Reception: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Spa-behandlingar: Ja

SwimmingPool: Ja

Wellness: Ja

WiFi (endast i lobby): Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Classic

Fint dubbelrum på ca 23 kvm, alla nyligen renoverade i olika stilar.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Familiy Suite

Stort rum på 50m2 som består av 2 sovrum med sammankopplad dörr, litet vardagsrum med soffa och stolar och ett större badrum med jacuzzi bad/dusch.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Junior Suite Alpin

Nya stora ljusa rum med härlig utsikt över Dolomiternas snötäckta berg. Rummen är 40-45m2 stora och gjorda i den för området typiska Ladinska stilen. Rummet innehåller en liten sitthörna.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

Junior Suite Harmony

Junior Suite Wellness är ett stort och rymligt rum på ca 40-45 kvm. Ni har även en sitthörna och ett stort härligt badrum med dusch/wc och jacuzzibadkar. Härlig utsikt över Dolomiternas snötäckta berg.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd