Residence Contrin

Italien, Canazei

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Residence Contrin

Välkommen till Canazei och Residence Contrin - trevliga lägenheter för dig som åker på en skidresa med familjen.

Gillar du att bo nära liften? Då har du hittat rätt ställe. Liften ligger nämligen bara 200 meter bort och tar dig vidare upp i världens största skidområde. Residence Contrin bjuder på lägenheter som ligger nära allt det som det handlar om - nämligen fantastisk skidåkning.

Förutom det korta avståndet till liften hittar du byns centrum ynka 300 meter bort. Du kan snabbt komma ner till byn där du hittar ett stort utbud av restauranger, barer, shopping och livsmedelsbutiker. Du kan se fram emot att smaka på lite italienska specialiteter. Om de minsta benen i flocken inte kan gå de 300 meterna in till centrum finns det en busshållplats bara 50 meter från lägenheterna.

Mysiga lägenheter

Lägenheterna kanske inte är i största laget men de har en charmig, praktisk och enkel stil som ger lägenheterna en härlig och hemtrevlig atmosfär. Dessutom är sängkläder och handdukar inkluderade så du behöver inte fylla resväskan med det hela vägen hemifrån.

I lägenheterna finns det även ett kök med allt som du kan tänkas att behöva för att visa upp dina matkunskaper för ditt resesällskap. Det lilla mysiga köket och uppehållsrummet är en härlig plats för familjen att samlas till måltider, en runda brädspel eller en varm choklad efter skiddagen.

Bra att veta

Skulle det vara lite trångt i resväskorna med både dina och din familjs kläder plus all skidutrustning så finns det ett tvättrum med tvättmaskin och torktumlare i lägenhetskomplexet som kan användas mot betalning.

När du ankommer till Residence Contrin kan du få nycklarna till lägenheten från kl. 17:30. Skulle du ankomma mycket senare än det ska du på förhand informera guiderna om detta när de ringer veckan innan avresa. Skulle du ankomma mycket tidigare än det ska du också informera guiderna om detta för att de ska kunna göra sitt bästa för att kunna få lägenheten redo för dig.

När du lämnar lägenheten på avresedagen ska soporna ha burits ut och köket ska vara städat. Skulle du komma för sent upp ur sängen på avresedagen och inte hinner checka ut i tid kommer det att kosta dig 55 EUR.

Lägenheten ska lämnas senast kl. 10:00 på avresedagen. Skulle du vilja ha ett par sista timmar ute på pisterna innan färden går hem mot Sverige igen så finns det möjlighet för att förvara sitt bagage i källarrummet samt möjlighet för att ta en dusch.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns en laddstation vid Hotel Gran Paradis. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 400 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 300 m

Avstånd till shopping 300 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

Ja

Ingen slutstädning Ja

Kaffemaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Wifi i lägenhet Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Barnvänligt Ja

Lekrum Ja

Lounge Ja

Parkering (mot betalning) on request

Skidförvaring Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan) Upon request

Visa mer

Tvätt-service: Ja

WiFi: Ja

2-rumslägenhet 3 personer

Lägenhet på 22 kvm för 2 vuxna och ett barn. I det separata sovrummet står en enkelsäng för ett barn och i vardagsrummet står en "Queen bed" för två vuxna. I lägenheten finns ett badrum med dusch.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Kök - Hårtork - Handdukar - Vattenkokare - Wi-Fi

Lägenhet 4 personer "Economy"

Enkel lägenhet på 18 kvm med allt du behöver. Lägenheternas planlösning varierar. I lägenheten finns det antingen två dubbelsängar eller en dubbelsäng och två enkelsängar. I lägenheten finns ett badrum med dusch.

Balkong - Sängkläder - Kaffemaskin - Kök - Hårtork - Handdukar - Vattenkokare - Wi-Fi

AccommodationTypes

Avstånd