Skisafari Dolomitterne

Italien, Canazei

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Skisafari Dolomitterne

Idén med 5-dagars skidsafari är att du ska få uppleva så mycket av Dolomiternas fantastiska natur som möjligt! Resan pågår lördag - lördag, där du får fem dagars guidad skidåkning.

Denna resa lägger extra vikt på de ställen som man normal inte upplever som turist i Canazei.
 

Boende

Resan utgår från Canazei. Här bor du de 2 första nätterna samt sista natten innan avresa hem på ett enkelt frukostpensionat. Under skidsafarin kommer du övernatta på ett nytt ställe i Dolomiterna varje natt. Övernattningen sker på hotell nära det område som ska upplevas dagen efter.

OBS! Detta betyder du ska ha med dig all din packning när du åker skidor varje dag.

Deltagare

Skidsafarin föregår i grupper av max. 12 personer samt skidguide. Guiden känner väl till området och förutom all säkerhet står guiden för att guida er runt på de bästa pisterna med de bästa förhållandena på Dolomiternas alptoppar.
Du ska vara en god skidåkare och klara av att åka nedför en röd pist utan problem. Du ska även vara inställd på långa skiddagar och förvänta dig åtta timmars skidåkning per dag, så du bör vara i hyfsat god fysisk form.

Om du åker ensam

Har du inte ett sällskap som vill följa med dig kan du välja att bokas in på ett dubbelrum och bo tillsammans med någon annan som reser ensam. Vi blandar inte kön, så det krävs att det finns en annan solo-åkare av samma kön för att du ska kunna bokas in på resan. ?

Vad är inkluderat i priset?

 • 7 nätters boende (olika boenden varje natt under skidsafarin)
 • Frukost och middag
 • 6 dagars liftkort till SuperSki Dolomiti
 • 5 dagars skidsafari med guide
 • Guideservice
 • Skatter och avgifterLäs mer om resan här

Avstånd

Rum

Mat och dryck

Pension Halvpension

Faciliteter

Halvpension Ja


      

AccommodationTypes

Avstånd