Apartment Centro Breuil

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Centro Breuil

Centro Breuil är för er som vill bo enkelt, bra och nära till allt.

Centro Breuil har en riktigt bra placering i Cervinia med endast 100 meter till början på gågatan och omkring 500 meter till huvudliften Plan Maison. Ni är därför nära det viktigaste och kommer upp snabbt i skidområdet. I byggnaden finns även en supermarket, så ni kan lätt handla de nödvändiga inköpen.

Lägenheterna

Boendet är en 2-rumslägenhet med ett mindre sovrum med våningssäng. Sen finns det en bäddsoffa och utdragssäng i vardagsrummet. Alla lägenheter har TV, matbord, bad/WC och sist men inte minst utsikt över bergen.


Övrigt

Det finns restaurang och bar i byggnaden. Dessutom finns hiss, cykelrum och skidförvaring så att ni kan tryggt och säkert kan förvara er skidutrustning.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 20 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 150 m

Rum

TV Ja

Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Spishäll / platta Ja

2-rumslägenhet - max 4 personer

Nyrenoverad lägenhet på 45m2. Lägenheten är inredd med ett ljust och fint kök/uppehållsrum med bäddsoffa för 2 personer, TV och balkong. Utöver detta har lägenheten ett stort sovrum med en dubbelsäng, en liten kabin med våningssäng och två badrum.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Tvättmaskin 

2-rumslägenhet - max 4 personer

Lägenheten är inredd med kök/uppehållsrum med bäddsoffa, sovrum med dubbelsäng och ett badrum med dusch/wc. Stilen är typisk italiensk och lägenheten har bra med plats för trevliga stunder tillsammans med resesällskapet.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Kylskåp - Handdukar - TV 

3-rumslägenhet - max 7 personer

Lägenheten är inredd med ett vardagsrum med bäddsoffa, ett kök med en liten sittplats, ett sovrum för två, ett sovrum för tre och ett badrum med badkar/wc. Lägenheten har en typisk italiensk stil.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Frys - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV 

3-rumslägenhet - max 5 personer

Vardagsrum med litet kök och bäddsoffa, balkong i söderläge, tvättstuga, sovrum med två enkelsängar och ett sovrum med dubbelsäng, badrum med badkar.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV 

3-rumslägenhet - max 6 personer

Lägenheten är inredd med ett vardagsrum med bäddsoffa, ett kök med en liten sittplats, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum för två och ett badrum med badkar/wc. Lägenheten har en typisk italiensk stil.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Frys - Mikrovågsugn - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd