Apartment Cretes Blanches

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Cretes Blanches

På Apartment Cretes Blanches bor du granne med skidområdet i fina rymliga lägenheter.

Här får du ett fantastiskt läge i Cervinia och inte minst i förhållande till skidåkningen.

Nära skidåkningen

Lägenhetskomplexets läge gör det ideellt för skidåkaren som fokuserar på skidåkningen. Den närmsta liften ligger 150 meter bort och gör att du inte behöver tänka på långa promenader i dina pjäxor. Är de minsta skidåkarna med på skidsemestern slipper du även för att bära på både deras och dina skidor flera hundra meter.

Du ska inte heller gå långt till Cervinias centrum. Du har flera restauranger, barer och shoppingmöjligheter bara cirka 350 meter från lägenhetskomplexet så skulle du vilja utforska vad den charmiga italienska alpbyn har att erbjuda har du goda möjligheter till det.

Trevliga lägenheter

De rymliga lägenheterna har allt du behöver på din skidresa till Cervinia och rymmer upp till 8 personer. De består av tre till fyra rum med sociala ytor och fullt utrustade kök. Här kan ni alltså umgås hela sällskapet och laga goda middagar under er skidresa. Då du också bor nära matbutiken är det enkelt att handla in italienska råvaror.

Båda lägenheterna har balkong.

Då lägenheterna ligger i ett äldre komplex där de är privatägda, ska bilderna ses som en vägledning på hur det kan se ut.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Avstånd

Avstånd till pist 100 m

Avstånd till lift 150 m

Avstånd till centrum 350 m

Avstånd till shopping 350 m

Avstånd till skidbuss 300 m

Avstånd till skiduthyrning 350 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Tvättmaskin Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Diskmaskin Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring Ja

4-rumslägenhet “Q413”

Lägenhet på 115 kvadratmeter med plats för 8 personer. Lägenheten är i två våningar. På första våningen ligger ett vardagsrum, ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med våningssäng samt ett badrum med dusch. Den nedre våningen ligger ett rum med dubbelsäng, ett rum med våningssäng, ett badrum med dusch samt ett kök med matplasts. Även om den ligger på nedervåningen har alla rum fönster.
Balkong - Garage - Sängkläder - Handdukar - Mikrovågsugn - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Kokplattor - WiFi (gratis)

4-rumslägenhet “Q401”

Lägenhet på 70 m2 med plats för 8 personer. Lägenheten består av två våningar. Första våningen består av kök och matplats, ett sovrum med dubbelsäng samt ett badrum med badkar. Övervåningen har en 120-säng (plats för två barn), ett rum med våningssäng samt en enkelsäng, ett rum med en enkelsäng och ett badrum med badkar. OBS! Denna lägenhet har inte WiFi.
Balkong - Garage - Sängkläder - Handdukar - Diskmaskin - Ugn - Kylskåp - Kokplattor

AccommodationTypes

Avstånd