Apartment Villa Ada

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartment Villa Ada

Villa Ada erbjuder en stor lägenhet till ett riktigt bra pris, både för familj eller grupp med vänner.

En bra och prisvärd skidsemester med bra belägenhet? Villa Ada är en av byns bästa lägenheter som Cervinia kan erbjuda till ett bra pris.

Läge/Omgivning

Villa Ada är en stor lägenhet som ligger i ett eget hus. Placeringen är riktigt bra då lägenheten ligger i ett stilla område med bara 100 meter till gågatan samtidigt som det bara tar ett par minuter att gå till lift och pist. Det betyder också att det är gångavstånd till restauranger och inköpsmöjligheter.

Enkel och trevlig lägenhet

Lägenheten fördelar sig på 2 etage samt källare och ett mindre loft. Lägenheten har plats till 8 personer och är därför perfekt för familjer eller en mindre grupp vänner. Den är enkelt inrett men med bra med plats till massor av avslappning och mysiga stunder på skidresan. Detta medan era pjäxor värms upp av pjäxvärmaren inför nästa skiddag.Trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 100 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Tvättmaskin Ja

Hårtork Ja

Vattenkokare Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Spishäll / platta Ja

4-rumslägenhet

Lägenheten är 90m2 och består av kök/vardagsrum med matplats. På fösta våningen finns två sovrum samt dusch/wc. Det ena sovrummet har en dubbelsäng medan det andra har en enkel och en utdragbar säng. På loftet finns en dubbelsäng och höjden på loftet är mellan 50-180 cm. I källaren finns en bäddsoffa samt en dusch/wc.
Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Hårtork - Ugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Tvättmaskin - Vattenkokare - Wi-Fi (kostnadsfritt) 

AccommodationTypes

Avstånd