Apartments Suites Lac Bleu

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Apartments Suites Lac Bleu

Bo i en lägenhet som ligger i lugna omgivningar i fantastiska Cervinia.

Välkommen till Apartments Suites Lac Bleu och en skidsemester i lugn miljö med enastående service. När du ankommer till lägenhetskomplexet tas du emot av den glada hunden Thor (en Newfoundlander) som med stor förtjusning vill säga hej till både nya och välbekanta skidgäster. Här möts du även av en hemtrevlig atmosfär, ett fint wellness-område och god mat som härliga Stephanie står för.

Läge

Här bor du med vacker utsikt över Matterhorn i lugn miljö en bit utanför Cervinias pulserande centrum. Du ska dock inte oroa dig över att släpa på skidorna en längre sträcka för att komma till liften då lägenhetskomplexet har en egen minibuss som kör dig till liftsystemet. Den kör faktisk hela dagen fram till kl. 24:00 på kvällen så du kan utforska skidområdet från att liftarna öppnar till att de stänger.

Skulle du vilja besöka Cervinias huvudgata kan du antingen hoppa på minibussen eller promenera in till byn. Det finns en upplyst stig från lägenheterna som du kan följa till centrum.

Lägenheterna

Lägenheterna är inredda i en simpel och klassisk italiensk alpstil. Lägenhetskomplexet har tidigare varit ett hotell och man kan ana att lägenheterna har gjorts om från hotellrum men fungerar felfritt som fina lägenheter nu. Det finns en mindre kokvrå som kan gömmas bakom ett par luckor och har det som du kan behöva på din skidresa.

På Apartments Suites Lac Bleu har du själv möjlighet för att stå för måltiderna och bjuda ditt resesällskap på läckra rätter. Du kan även köpa till en cateringservice där varmhjärtade Stephanie tillagar en utsökt hemlagad meny till dig som du bara ska värma upp. Njut av den goda måltiden i antingen lägenheten eller lägenhetskomplexets mysiga serveringslokal.

Dessutom har du möjlighet för att göra morgonen lättare för dig själv genom att köpa till frukostbuffé. Med ett stort urval av frukostprodukter får du fyllt på med energi till dagens skidåkning. Dessutom öppnar buffén kl. 07:30 så du har stora chanser för att vara först till manchestern om du vill det.

Lägenhetskomplexet har en bar som bjuder in till en drink eller kaffe efter maten. Få ett gott snack om dagens skidupplevelser med ditt resesällskap innan ni är redo för sängen och ännu en härlig skiddag.

Skulle du kunna tänka dig någon aktivitet om kvällen har lägenhetskomplexet ett biljardrum där du kan bjuda med vännerna, familjen eller din partner till en spelrunda.

Wellness & bastu

Under din vistelse på Apartments Suites Lac Bleu har du gratis entré till den fina wellness-avdelningen med bastu, ångbastu och jacuzzi. Du kan även boka flera olika massagebehandlingar mot extra kostnad.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Välkommen till Cervinia och Apartments Suites Lac Bleu!

Avstånd

Avstånd till pist 1100 m

Avstånd till lift 1200 m

Avstånd till centrum 1000 m

Avstånd till shopping 1000 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Avstånd till skiduthyrning 1100 m

Rum

TV Ja

Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Handdukar Ja

Diskmaskin Ja

Wifi i lägenhet Ja

Mikrovågsugn Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Bar Ja

Faciliteter

Bastu Ja

Jacuzzi Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Shuttle-buss till lift Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Visa mer

Solterrass: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

2-rumslägenhet "Family"

Lägenhet på 50 m2 med plats för 5 personer. Ett sovrum med dubbelsäng, samt ett allrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå. Badrum med dusch. 
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - Dusch - TV - WiFi (gratis)

2-rumslägenhet "Mountain"

Lägenhet på 40 m2 med plats för 5 personer. Sovrum med dubbelsäng, samt ett allrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå. Badrum med dusch.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - Dusch - TV - WiFi (gratis)

2-rumslägenhet "Bilocale"

Lägenhet på 30 m2 med plats för 4 personer. Ett sovrum med dubbelsäng, samt ett allrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå. 2 badrum med dusch.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - TV - WiFi (gratis)

2-rumslägenhet "Junior"

Lägenhet på 40 m2 med plats för 4 personer. Ett sovrum med dubbelsäng, samt ett allrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå. 2 badrum med dusch.
Mikrovågsugn - Kokplattor - Diskmaskin - TV - WiFi (gratis)

Dubbelrum utan kök

Ett rum med dubbelsäng med plats för 2 personer, samt 1 badrum. Var uppmärksam på att detta rum inte har något kök.
TV - WiFi(gratis)

AccommodationTypes

Avstånd