Casa Dent d'Herin

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Dent d'Herin

På Casa Dent d'Herin bor ni centralt i Cervinia och erbjuds fina lägenheter.

Lägenhetskomplexet är perfekt till dig som vill bo mitt i Cervinias mysiga by och ha byns restauranger, barer och butiker precis runt hörnet.

Läge

Belägenheten är verkligen bra för detta boende. Casa Dent D´Herin är placerad centralt i Cervinia.

Utöver restauranger och inköpsmöjligheter ligger Cretaz-liften endast 200 meter från lägenheten. Med denna når du skidområdet och det är med andra ord enkel tillgång till Cervinias unika skidåkning.

Fina lägenheter

Lägenheterna på Casa d’Herin framstår som trevliga och fina. De är ca 55kvm och det får plats max sex personer. Här finns allt nödvändigt som du behöver för en bra skidsemester i fantastiska Cervinia.

Lägenheten består av ett badrum med badkar och wc, kök med ugn, ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med en våningssäng. Dessutom finns det balkong där ni kan njuta och koppla av i solen.

Värt att veta

Sist men inte minst finns det privat parkering för alla gäster som tar bilen till Cervinia.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ha en trevlig resa!

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 200 m

Avstånd till centrum 30 m

Avstånd till shopping 30 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage garage

3-rumslägenhet (max 6 pers.)

Lägenheten är inredd med 2 sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng, och ett vardagsrum med möjlighet för extrasäng. Dessutom består lägenheten av ett kök med diskmaskin och ett nyrenoverat badrum med toalett och dusch.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - TV - Kokplattor - Ugn - Kaffemaskin - Diskmaskin

AccommodationTypes

Avstånd