Casa Montabel

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Montabel

På Casa Montabel bor ni med fin utsikt och god placering till ett bra pris.

Välkommen till dessa fina privatägda lägenheter, Casa Montabel! Härifrån har ni fantastisk utsikt mot bergen och de välpreparerade pisterna som italienarna är kända för slutar strax utanför dörren.

Läge

Casa Montabel ligger precis intill backarna och Cretaz-liften ligger strax framför lägenhetskomplexet. När ni bor här så kommer ni nästan att uppleva det som att ni har ski-in/ski-out, samtidigt som ni bor tätt på centrum. 50 meter nedanför hittar ni huvudgatan där det finns restauranger, caféer och shopping. Ni kan med andra ord välja om ni vill äta ute på restaurang eller om ni hellre lagar egen mat hemma.

Tre olika lägenheter

Hotellet har totalt tre olika varianter av lägenheter och gemensamt för dem alla är att de har kök och badrum. Det finns en liten 1-rumslägenhet för 2 personer, en lägenhet för 4 personer och en större 3-rumslägenhet för 5 personer. Stilen är typisk italiensk och lägenheterna är äldre men väl underhållna. En av lägenheterna har Wifi. Vi kan inte garantera att du blir tilldelad en lägenhet med wifi. Casa Montabel är perfekt för er som vill ha en prisvärd skidsemester där skidåkningen är i fokus. 
Trevlig skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist 20 m

Avstånd till lift 20 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 350 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Spishäll / platta Ja

2-rums lägenhet - max 6 personer

I lägenheten på cirka 38 kvm. finns vardagsrum, ett litet kök och matbord. Du kan stänga dörren från köket till vardagsrummet så blir det även ett sovrum. Utöver det har lägenheten två små sovrum med våningssängar. Lägenheten är till 4 personer men det finns möjlighet för två extra sängar i vardagsrummet. Förutom det så finns det förstås badrum med dusch och tvättmaskin. Lägenheten passar bra för familjer eller grupper med vänner.
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV

3-rumslägenhet - max 5 personer

Större lägenhet på ca 60 m2. Lägenheten har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med en bäddsoffa som kan omvandlas till en våningssäng.  Dessutom ett kök/vardagsrum med möjlighet för en extra säng till en person, ett badrum med dusch/wc och en balkong med utsikt mot pisterna och Matterhorn.  
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - Handdukar - TV - Tvättmaskin

3-rumslägenhet - max 6 personer

Nyrenoverad lägenhet på ca 60 m2. Lägenheten har två sovrum, ett med en dubbelsäng och ett med våningssäng.  Dessutom ett kök/vardagsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett badrum med dusch/wc och en balkong med utsikt mot pisterna och Matterhorn.  
Balkong - Sängkläder - Spishäll / Spisplatta - Kylskåp - Handdukar - TV - Tvättmaskin

AccommodationTypes

Avstånd