Casa Montabel

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Casa Montabel

På Casa Montabel bor ni med fin utsikt och god placering till ett bra pris.

Välkommen till dessa fina privatägda lägenheter, Casa Montabel! Härifrån har ni fantastisk utsikt mot bergen och de välpreparerade pisterna som italienarna är kända för slutar strax utanför dörren.

Läge

Casa Montabel ligger precis intill backarna och Cretaz-liften ligger strax framför lägenhetskomplexet. När ni bor här så kommer ni nästan att uppleva det som att ni har ski-in/ski-out, samtidigt som ni bor tätt på centrum.
50 meter nedanför hittar ni huvudgatan där det finns restauranger, caféer och shopping. Ni kan med andra ord välja om ni vill äta ute på restaurang eller om ni hellre lagar egen mat hemma.

Tre olika lägenheter

Hotellet har totalt tre olika varianter av lägenheter och gemensamt för dem alla är att de har kök och badrum. Det finns en liten 1-rumslägenhet för 4 personer, en lägenhet för 4 personer och en större 3-rumslägenhet för 5 personer. Stilen är typisk italiensk och lägenheterna är äldre men väl underhållna.
Casa Montabel är perfekt för er som vill ha en prisvärd skidsemester där skidåkningen är i fokus. 

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Trevlig skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist 20 m

Avstånd till lift 20 m

Avstånd till centrum 100 m

Avstånd till shopping 100 m

Avstånd till skidbuss 350 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Balkong / Terrass Ja

Kylskåp Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Studiolägenhet (4 personer) "M112"

Lägenhet på cirka 30 kcm med två våningssängar som kan avskärmas och i hörnet finns kök och matbord. Dessutom har lägenheten badrum med dusch och en balkong.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Spisplatta - Kylskåp - TV

2-rumslägenhet (upp till 6 personer) "B232"

Lägenhet på cirka 35 kvm för 4 personer med möjlighet för två extra sovplatser i vardagsrummet. Det finns två små sovrum med våningssängar samt vardagsrum med ett mindre kök och matbord. Vardagsrummet kan avskärmas med en dörr så att även det blir ett sovrum. Lägenheten passar bra för familjer eller en vängrupp. Det finns även badrum med dusch.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Spisplatta - Ugn - Kylskåp - TV

3-rumslägenhet (upp till 5 personer) "T328"

Större lägenhet på cirka 60 kvm inredd med två sovrum (ett med dubbelsäng och ett med bäddsoffa med sovplats för 2 personer). Dessutom finns ett uppehållsrum med kök och en extra säng för en person. Badrum med dusch och toalett, samt balkong med utsikt till pisterna och Matterhorn.
Balkong - Sängkläder - Handdukar - Spisplatta - Diskmaskin - Mikrovågsugn - Kylskåp - TV - Tvättmaskin - Wi-fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd