Grandes Murailles Hotel

Italien, Cervinia

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Grandes Murailles Hotel

Charmerande hotell i Valtournenche – lite utanför Cervinia – som har allt du behöver på skidsemestern!

Hotel Grandes Murailles ligger inte precis vid pisten eller i Cervinias centrum. Istället bjuder hotellet på ett lugnt och rofyllt läge och många kvaliteter som du inte kan hitta på andra hotell.

Historiskt familjehotell

Hotel Grandes Murailles byggdes på 50-talet och överallt på hotellet hittar du historiska möbler, skulpturer och vintagefynd, som tar dig med på en resa tillbaka i tiden. Hotellet är familjeägt och andas charm, värme och den där särskilda stämningen som gör att du känner dig hemma från första stund.

Rum med vintage

På hotellet finns totalt 15 rum. Det är alltså inte ett stort hotell, utan mer intimt och mysigt. Alla rum är nyrenoverade med eget badrum och inredda med vintagemöbler. Historien följer alltså med in på rummet, och du kan nästan inte undgå att känna dig en smula kunglig på skidsemestern – och vem gillar inte det?

Starta dagen i Valtournenche

Du bor inte precis bredvid Cervinias skidåkning, utan faktiskt närmare skidområdet Valtournenche. Detta är också ett härligt skidområde, från vilket du sedan kan ta dig över till Cervinias pister.

Eftersom du inte bor mitt i stan kommer hotellet att vara behjälpligt med att transportera gäster till liften i Valtourneche, förutom den lokala/offentliga skidbussen. Det är bara att kontakta receptionen. Du behöver alltså inte själv tänka på transporten, utan bara njuta av det enastående och lugna läget som du får när du väljer att bo här.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Fantastisk skidåkning och härliga upplevelser väntar - vi ses på Hotel Grandes Murailles!

Avstånd

Avstånd till pist 500 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 0 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Rum

TV Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Dusch eller badkar Ja

Toalett Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Glutenfri mat Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Baby bed Ja

Bad och toalett i hall Ja

Barnsäng on request

Bastu Ja

Garage € 25/day

Reception Ja

Visa mer

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): € 10/day

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum intrett i varma färger, inspirerat av bergen och naturen omkring. På rummet finns eget badrum.
Sängkläder - Hårfön - Bad & Toalett - Handdukar - TV - WiFi (kostnadsfritt)

Dubbelrum Superior

Dubbelrum intrett i en ren och modern atmosfär med en rustik atmosfär - utan att kompromissa med trivseln. På rummet finns eget badrum. Det finns plats för en extrasäng.
Sängkläder - Hårfön - Bad & Toalett - Handdukar - TV - WiFi (kostnadsfritt) - Balkong

AccommodationTypes

Avstånd