Hotel Chateau des dames

Italien, Cervinia

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Hotel Chateau des dames

Hotel Chateau Des Dames är ett mysigt hotell med halvpension som ligger centralt i Cervinia.

Läget

Hotel Chateau Des Dames är ett mysigt halvpensionshotell som ligger mitt i Cervinia. Med hotellets centrala läge är det bara 2 minuters gång till byns liftar som tar dig ut i det fantastiska skidområdet. Du slösar alltså ingen tid på morgonen när du snabbt vill ut och åka skidor.

Hotellet är beläget i början av Cervinias gågata och det tar cirka 10 minuter att nå centrum. I omgivningarna vid hotellet kan du utforska byns många bra italienska restauranger och shoppingmöjligheter. Exempelvis ligger bar Le Bistrot de'Abbe' bara 100 meter bort.

Med utsikt till Matterhorn och Grandes Murailles bergen så finns det möjlighet för att njuta av naturen och byns omgivningar.

Rummen

Det finns totalt 12 rum på hotellet. Rummen är enkelt inredda och rymliga med gott om plats. Alla rum har badrum med hårfön, kassaskåp, telefon, gratis wi-fi och TV. Många av rummen har även balkong.

All vistelse på Hotel Chateau Des Dames inkluderar halvpension och måltiderna förtärs på grannhotellet Hotel Breuil. Det serveras varje morgon en kontinental och utsökt frukostbuffé som ger dig energi för en lång dag i backen. Du behöver med andra ord inte gå hungrig när du ska ut på skidorna. På kvällen serveras det en utsökt middag som mättar magen efter en lång skiddag.

Bra att veta

Sist men inte minst finns det hiss och parkering som erbjuds på plats för gästerna. Däremot är det inte tillåtet att ta med sig husdjur.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Hotel Chateau Des Dames ger er många möjligheter under er skidsemester.

Incheckning görs på grannhotellet Hotel Breuil. Det finns dessutom möjlighet för att tillköpa tillgång till wellness-området på Hotel Breuil.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Hoppas vi ses där!

Avstånd

Avstånd till pist 250 m

Avstånd till lift 250 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 50 m

Avstånd till skidbuss 20 m

Avstånd till skiduthyrning 200 m

Rum

TV Ja

Spjälsäng (gratis) Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Garage 10€/day

Reception Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

Solterrass Ja

WiFi Ja

Dubbelrum Standard

Rum med dubbelsäng samt dusch/wc, TV och balkong.
Sängkläder - Hårfön - Dusch & Toalett – Telefon – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum Superior

Dubbelrum med möjlighet för en extra bädd samt med dusch/wc, TV och balkong.
Sängkläder - Hårfön - Dusch & Toalett – Telefon – Handdukar – TV – Wi-Fi (gratis)

AccommodationTypes

Avstånd