Hotel Meuble Furggen

Italien, Cervinia

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel Meuble Furggen

Frukostpensionat med ett superläge som ger dig ski-in/ski-out till Cervinias fantastiska skidåkning.

Med sitt läge en bit upp i backen ligger Hotel Meuble Furggen perfekt för skidåkaren som vill kunna klicka på skidorna precis utanför dörren. Det blir inte mycket bättre än så om du frågar oss!

Läget

Hotellet ligger utmed pist nr. 3 så du varje morgon kan traska ut i dina pjäxor och klicka på skidorna direkt och susa ned till liften som för dig vidare ut i det storslagna skidområdet.

Med sitt superläge till skidåkningen bor du med en lite längre bit till centrum, men oroa dig inte – hotellet har nämligen en shuttlebuss som kör till och från centrum. Hotel Meuble Furggen vill inte att det ska vara krångligt att bo nära skidåkningen och gör det därför enkelt och smidigt för dig att åka till centrum med sin shuttlebuss som kör varje dag mellan 16:00-23:00. Var dock uppmärksam på att plats i shuttlebussen ska förbokas och detta görs genom hotellets reception.

Frukostbuffé varje morgon

På morgonen kan du i lugn och ro trissa ned till hotellets restaurang där en stor frukostbuffé serveras som ser till så att du får fyllt på energin inför ännu en härlig skiddag.

När liftarna stänger kan du koppla av i hotellets TV-rum tillsammans med ditt resesällskap innan du har möjlighet för att utforska Cervinias fina restaurangutbud.

Rummen

Hotel Meuble Furggen är inrett med många trä- och stendetaljer som skapar den klassiska alpinstilen och känslan av Alperna. Rummen är inget undantag och är inredda i den samma stil som ger dig en härlig atmosfär på din skidresa. Du har eget badrum samt har de flesta rum även balkong. Skulle du kunna tänka dig en hårfön kan du be om det i receptionen. Vill du vara online på dina sociala medier under din skidsemester så finns det Wi-Fi på hela hotellet.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Välkommen till Cervinia och Hotel Meuble Furggen!

Avstånd

Avstånd till pist 0 m

Avstånd till lift 500 m

Avstånd till centrum 900 m

Avstånd till shopping 900 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Avstånd till skiduthyrning 800 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Glutenfri mat Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Baby bed Ja

Eldstad Ja

Lounge Ja

Reception Ja

Shuttle-buss till lift Ja

Skidförvaring Ja

Visa mer

Sällskapsdjur (på förfrågan): on request

TV-rum: Ja

WiFi: Ja

Dubbelrum "Standard"


Trivsamt inrett rum i fin italiensk stil med eget badrum med dusch och toalett.

Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (gratis)

Dubbelrum "Standard" med balkong


Trivsamt inrett rum i fin italiensk traditionell stil med eget badrum med dusch och toalett samt en balkong.

Sängkläder - Hårtork - Safe - Dusch & Toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (graits) 

AccommodationTypes

Avstånd