Hotel Sporting

Italien, Cervinia

Inkvartering Hotell
Inkl. frukostpension

Fakta

Om Hotel Sporting

Centralt med fantastisk utsikt

Välkommen till frukostpensionatet Sporting som ligger centralt i byn Cervinia. Detta boende ger dig bra förutsättningar för en härlig skidsemester i Italien.

Läget

Belägenheten är verkligen bra både i förhållande till lift och byn. Med bara 200 meter till sittliften Cretaz och 100 meter till Plan Maison-liften är det inte långt till pisterna. Dessutom ligger byns huvudgata exakt utanför hotellet, där du hittar restauranger, barer, afterski och inköpsmöjligheter. Skidskola och skiduthyrning är det också gångavstånd till.

Om hotellet

Det ingår kvartspension för alla och varje morgon kan ni njuta av den läckra kontinentala frukostbuffén samtidigt som ni planlägger dagens skidåkning. Från hotellet har ni möjlighet att njuta av den fantastiska utsikten, där ni kan se Matterhorns bergstopp och Grandes Murailles-bergen som omkretsar byn. Varför inte njuta av eftermiddagssolen på solterrassen?

Till sist finns förvaringsrum med pjäxvärmare där ni tryggt och säkert kan förvara er skidutrustning.

Dessutom finns det gratis parkering utomhus för alla med bil. Vill du hellre ställa bilen i garage kan ni mot betalning (10€/dygn) göra detta. Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Besök Hotell Sporting och ni har ett hav av möjligheter under er skidsemester.

Avstånd

Avstånd till pist 200 m

Avstånd till lift 50 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till shopping 0 m

Avstånd till skidbuss 50 m

Avstånd till skiduthyrning 100 m

Rum

TV Ja

Spjälsäng (gratis) Ja

Hårtork Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Frukostpension

Bar Ja

Frukost Ja

Faciliteter

Garage 10€/day

Parkering (mot betalning) surcharge

Skidförvaring med pjäxvärmare Ja

WiFi Ja

Dubbelrum Standard

Dubbelrum på cirka 18 kvm. med eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - WiFi3-bäddsrum Standard

3-bäddsrum på cirka 20 kvm. med eget badrum. Det är också möjligt att få en fjärde bäddplats i rummet.
Sängkläder - Hårtork - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - WiFi

AccommodationTypes

Avstånd