Punta Maquignaz Apartments

Italien, Cervinia

Inkvartering Lägenhet

Fakta

Om Punta Maquignaz Apartments

I lägenheterna Punta Maquignaz bor du på den kullerstensbelagda huvudgatan mitt i hjärtat av de italienska Alperna i Cervinia.

Lägenheterna ligger mitt i Cervinias livliga och mysiga centrum där du aldrig har långt till närmsta bar, restaurang, butik eller dagens skidåkning. Med andra ord, allt du kan tänkas att behöva på din skidresa finns bara ett stenkast från din dörr. Suktar du redan nu över tanken på den utsökta italienska maten så kan du verkligen se fram emot att utforska Cervinias fantastiska restaurangutbud.

Om du letar efter en prisvänlig, bekväm och avkopplande skidsemester mitt i de italienska Alperna så är lägenheterna Punta Maquignaz ett bra val. Här får du även en utsikt över den vackra naturen och de omkringliggande bergen.

Det är 300 meter till pisten och det är som tur är lätt att ta sig ut för skidåkning varje morgon. Om du inte känner för att släpa skidutrustningen fram och tillbaka de 300 meterna så finns det möjlighet för att förvara skidor och pjäxor i skidrummet på Hotel Breuil som ligger 50 meter från lägenheten. Hotel Breuil ligger dessutom ut mot pisten så på eftermiddagen när du kommer hem efter en hel dag med skidåkning kan du åka hela vägen ned till hotellet - lättare kan det inte bli.

Maten

I lägenheten finns ett välutrustat kök där du kan visa upp dina kulinariska förmågor och servera maten så som du vill att den ska vara. Skulle du inte kunna komma överens med din familj, partner eller vänner om vem som ska laga maten så är det bara att gå utanför dörren till ett bra utbud av italienska rätter och delikatesser.

Lägenheter med charm

Här bor du i lägenheter som är inredda i en äkta italiensk stil med blommiga gardiner och färgrika soffor. Oavsett om man gillar stilen eller inte så utstrålas lägenheten av charm och god stämning. Lägenheterna är olika stora och du kan bo från 2 till 5 personer. Dessutom har alla lägenheter en balkong där skiddagen kan avslutas med en öl eller en varm choklad.

I studiolägenheten finns ett kök med en mindre matplats och ett sovrum. I de större lägenheterna finns ett mysigt uppehållsrum med kök där du kan slå dig ned och umgås med resesällskapet på kvällen. Ideellt för att läsa en bra bok eller köra en runda sällskapsspel.

Kan du tänka dig wellness?

Skulle du vilja slappna av och njuta av wellness efter en lång dag på skidor så finns det möjlighet för att använda wellness-området på Hotel Breuil. Här kan du få upp värmen i bastun eller ångbastun, samt få mjukat upp musklerna med en massage mot extra kostnad. Allt kan bokas på Hotel Breuil.

Är du en av dem som inte får upp pulsen tillräckligt på pisten så var inte orolig - Hotel Breuil har även ett fitnessrum med både kardiomaskiner och hantlar. Det är bara fantasi som sätter gränser för hur du får pulsen upp.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Vi ser fram emot att välkomna dig i Cervinia på årets skidresa!

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 300 m

Avstånd till centrum 0 m

Avstånd till skidbuss 150 m

Avstånd till skiduthyrning 300 m

Rum

TV Ja

Ja

Balkong / Terrass Ja

Hårtork Ja

Toalett Ja

Kylskåp Ja

Städning Ja

Sängkläder Ja

Handdukar Ja

Frys Ja

Ugn Ja

Wifi i lägenhet Ja

Dusch Ja

Kumfurt Ja

Mat och dryck

Faciliteter

Garage Upon request at Hotel Breuil (€ 20 per day)

WiFi Ja

Studiolägenhet (max 2 personer) "N2"

Studio på cirka 25 kvm med dubbelsäng, kök och badrum.
Liten balkong - TV - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

2-rumslägenhet (max 4 personer) "N3"

2-rumslägenhet på cirka 45 kvm med ett sovrum med dubbelsäng (kan göras till två enkelsängar) och vardagsrum med bäddsoffa och utfällbar säng. Härtill finns ett separat kök med matplats.
2 balkonger - TV - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

3-rumslägenhet (max 4 personer) "N4"

3-rumslägenhet på cirka 45 kvm med ett sovrum med dubbelsäng (kan göras till två enkelsängar), ett sovrum med en enkelsäng och vardagsrum med kök och utfällbar säng.
Balkong - TV - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

3-rumslägenhet (max 5 personer) "N5"

3-rumslägenhet på cirka 60 kvm med ett sovrum med dubbelsäng (kan göras till två enkelsängar), ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med utfällbar säng.
Balkong - TV - Diskmaskin - Kylskåp - Ugn - Toalett & dusch

AccommodationTypes

Avstånd