Sertorelli Sport Hotel

Italien, Cervinia

Inkvartering Hotell
Inkl. halvpension

Fakta

Om Sertorelli Sport Hotel

Ett trevligt 4-stjärnigt hotell med gångavstånd till lift och pist.

Om hotellet

Sertorelli Sporthotel är ett familjedrivet hotell med stolta traditioner och en modern inredning. Hotellet blev renoverat 2009 och framstår idag bättre än någonsin förr. Hotellet har massor av faciliteter bland annat bar, lekrum, biljardbord, lobby och ett läckert spa-område, där ni kan koppla av efter dagens skidåkning. Spa-området är öppet mellan 14.00 och 20.00. Barn mellan 3 och 15 år är välkomna mellan 14.00 och 17.00, och efter 17.00 är endast gäster över 16 år välkomna. Barn under 3 år är får inte följa med i spaområdet. Barn och ungdomar ska ha en förälder med sig.

Rummen

Alla rum inkluderar halvpension och har eget badrum med hårtork och andra badartiklar. Dessutom finns platt-tv med satellitkanaler och även wi-fi.

I restaurangen serveras en stor frukostbuffé och om kvällen kan ni välja mellan läckra lokala och italienska rätter.

Värt att veta

Värt att veta är att det inte är tillåtet att vara klädd i backrock, pyjamas, sandaler/tofflor eller pjäxor i restaurangen.

Sist men inte minst finns gratis gästparkering, biljardbord och även skidförvaring där ni tryggt kan förvara er skidutrustning.

Om du ankommer med elbil/laddhybrid kan du ladda den i byn. Det finns bland annat en laddstation på den allmänna parkeringen vid Metzelet Bar Ristaurante. Fråga guiderna för mer information när de ringer veckan innan avresa.

Turistskatt på destinationen

Turistskatten ska betalas direkt till hotellet – antingen kontant eller med kreditkort. Turistskatten är inte inkluderad i resans pris eftersom vi vare sig får eller kan hantera ekonomi mellan regering och gäst. Turistskatt per person per natt varierar mellan 0,50 EUR – 4,50 EUR. Maximalt 31,50 EUR kommer därför att debiteras och detta är vid en veckas vistelse på ett 5-stjärnigt hotell. Det är den officiella hotellklassificeringen och destination som ligger till grund för storleken på turistskatten. Läs mer här.

Ni garanteras en fantastisk upplevelse när ni bor på Sertorelli Sporthotel.

Avstånd

Avstånd till pist 300 m

Avstånd till lift 300 m

Avstånd till centrum 150 m

Avstånd till shopping 150 m

Avstånd till skidbuss 0 m

Avstånd till skiduthyrning 0 m

Rum

TV Ja

Safety box Ja

Hårtork Ja

Wifi på rummet Ja

Toalett Ja

Dusch Ja

Mat och dryck

Pension Halvpension

Bar Ja

Restaurang Ja

Halvpension Ja

Faciliteter

Barnsäng 30€/day

Bastu Ja

Eldstad Ja

Fitnessrum Ja

Garage 25€/day on request

Handikappsanpassade rum Ja

Visa mer

Jacuzzi: Ja

Konferensrum: Ja

Lekrum: Ja

Lounge: Ja

Reception: Ja

Shuttle-buss till lift: Ja

Skidförvaring med pjäxvärmare: Ja

Solterrass: Ja

Sällskapsdjur (på förfrågan): 15 to 25€/day

TV-rum: Ja

Wellness: Ja

WiFi: Ja

Ångbastu: Ja

Double Room "Comfort"

Stort rum på ca 20 m2 med dusch/wc.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Double Room "Deluxe"

Stort rum på ca 25 m2 med plats till 1 extra säng och dusch/wc.

Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Enkeltrum

Enkelrum med singelsäng samt eget badrum.
Sängkläder - Hårtork - Kassaskåp - Dusch och toalett - Handdukar - TV 

Romantic Junior Suite

Stort rum på ca 35m2 med plats till max 4 personer. Ett sovrum med dubbelsäng, ett mindre vardagsrum med bäddsoffa och ett badrum med dusch/wc. De flesta av rummen har också balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

Suite Cervino

Stort och rymligt rum på ca 45 m2. Med en dubbelsäng och antingen en stor bäddsoffa eller två enkelsängar, samt badrum med jacuzzi. De flesta av dessa rum har balkong.
Balkong - Sängkläder - Hårtork - Minibar - Kassaskåp - Dusch och toalett - Telefon - Handdukar - TV - Wi-Fi (kostnadsfritt)

AccommodationTypes

Avstånd